fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεχάστε τα αποκαλυπτικά μίνι, φέτος τα χειμωνιάτικα τοπ αποκαλύπτουν την γυμνασμένη κοιλιά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια τάση που έχουν υιοθετήσει όλα τα top model και οι σταρ του Χόλιγουντ

Φυσικά και η συγκεκριμένη τάση απαιτεί καλογυμνασμένους κοιλιακούς ή τουλάχιστον μια επίπεδη κοιλιά, αλλιώς μην μπείτε στον κόπο να την υιοθετήσετε. Ωστόσο όλες οι διασημότητες απο την Kendall Jenner μέχρι την Jennifer Lopez τολμούν να αποκαλύψουν τις γυμνασμένες κοιλιές τους μέσα απο τα σακάκια και κάτω απο τα oversized παλτό. Και εκεί που είχαμε συνηθίσει να κρύβουμε τις κοιλιές μας τον χειμώνα, φέτος θα αναγκαστούμε να κάνουμε περισσότερους κοιλιακούς απο κάθε άλλη φορά.

Το πιο σημαντικό στο να αποκτήσετε γυμνασμένη κοιλιά είναι το διατροφικό πλάνο που θα ακολουθήσετε. Όσους κοιλιακούς και αν κάνετε στο γυμναστήριο αν δεν τρώτε υγιεινά η κοιλιά ΠΟΤΕ δεν θα γίνει επίπεδη. Ξεχάστε τις καρμπονάρες, τα γλυκά και τα αναψυκτικά και υιοθετήστε υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Καταναλώστε πρωτείνη, ψάρια όπως τόνο και σολομό, φρούτα, και "καλούς" υδατάνθρακες όπως γλυκοπατάτα, κινόα και φυσικά πολύ νερό.



Μπορείτε να κάνετε 3 με 4 φορές την εβδομάδα ασκήσεις κοιλιακών, όχι απαραίτητα τα κλασικά sit ups και φυσικά αερόβια άσκηση (τρέξιμο, spinning, διάδρομο). Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα "έξυπνο" ασκησιολόγιο για τέλεια κοιλιά όμοια με αυτή που έχουν τα σουπερμόντελ!