fbpx

Τα party shoes της φετινής σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπέροχα βραδινά παπούτσια για τις γιορτινές νύχτες

Σε λίγες εβδομάδες η γιορτινή περίοδος θα ξεκινήσει και απο τώρα έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα βραδινά σύνολα αλλά και τα λαμπερά statement παπούτσια. Αφορμή για ψώνια λοιπόν και οι επιλογές για τα party shoes είναι πολλές, ασημένια mules, στραφταλιζέ μποτάκια, naked sandals με σέξι λεπτομέρειες αλλά και εντυπωσιακές γόβες που τραβάνε όλα τα βλέμματα χαμηλά. Δείτε μερικά απο τα ωραιότερα βραδινά παπούτσια και ξεκινήστε τις αγορές αμέσως!



Σούπερ σέξι με σικ αλυσίδα απο τον οίκο Alighieri ,είναι τα μοναδικά πέδιλα που θα χρειαστείτε για μια πραγματικά glamorous εμφάνιση. Κοστίζουν £360.

Αυτά τα χαμηλά παπούτσια απο τον οίκο By Far σε κροκό αξίας £410 μπορείτε να τα φορέσετε άνετα και στο πάρτι στο γραφείο.

Απο τον οίκο Christian Louboutin τα μεταλλικά δερμάτινα παπούτσια είναι οτι πιο trendy για φέτος. Κοστίζουν £590.

Απο το Zara τα δερμάτινα πέδιλα με τα κρύσταλλα θα σας κάνουν να λάμψετε στο πάρτι. Κοστίζουν £96 και είναι διαθέσιμα online.

Απο το Topshop αυτά τα δερμάτινα Mules σε ασημί χρώμα κοστίζουν £65. Συνδυάστε τα με πεντικιούρ στο βαθύ burgundy και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε.

Υπάρχει άραγε κάποια που δεν θα κυκλοφορούσε με τα συγκεκριμένα μποτάκια απο το Topshop; Κομψά, λαμπερά και με κόστος μόνο £79.

Απο τον οίκο Gianvito Rossi αυτές οι απίθανες μεταλλικές γόβες απο δέρμα με λεπτομέρειες και ruffles μας πήραν το μυαλό. Κοστίζουν £665.