fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το λευκό teddy coat είναι το Must Have του φετινού χειμώνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κομψό και elegant μπορεί να φορεθεί με λίγη προσοχή απο όλες τις fashionistas

Ποιός είπε οτι για να φορέσετε το λευκό γούνινο παλτό πρέπει να έχετε τις αναλογίες της Bella Hadid; Αν τις διαθέτετε βέβαια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αν όμως ανήκετε στην πλειονότητα των γυναικών με κανονικές αναλογίες ή λίγα παραπανίσια κιλά τότε καλό θα είναι να συνδυάσετε το teddy coat με προσοχή. Οι αποχρώσεις του κρεμ και του λευκού είναι αυτές που επιλέγουν όλες οι celebrities φέτος και μάλιστα δεν διστάζουν να φορέσουν total white look.

Ο ασφαλέστερος τρόπος να το συνδυάσετε είναι με μαύρα αξεσουάρ και λευκά sneakers.

Ο οίκος Max Mara ευθύνεται για το μεγάλο trend του teddy coat. Τα iconic παλτά του οίκου έχουν γίνει ανάρπαστα απο τις σταρ σε όλο τον πλανήτη. Φυσικά και δεν χρειάζεται να δώσετε μια μικρή περιουσία για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο παλτό καθώς στην αγορά κυκλοφορούν απίθανα κομμάτια πανομοιότυπα σε πολύ προσιτές τιμές.

Πρόκειται για τα πιο cozy, άνετα και ζεστά (φυσικά) παλτό τα οποία σας συνοδεύουν παντού, απο τα κρύα πρωινά στο γραφείο μέχρι τα κοσμικά εστιατόρια και τα πάρτι στα κλαμπ την περίοδο των γιορτών. Αν είστε μικρόσωμες ή έχετε κάποια επιπλέον κιλά επιλέξτε ένα κοντό teddy coat. Τα πολύ μακριά και ογκώδη ταιριάζουν σε πιο ψηλές και λεπτές γυναίκες καθώς προσθέτουν κιλά. Το total white look είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε αλλά απαιτεί προσοχή. Επιλέξτε πιο στενή γραμμή στο παντελόνι και φορέστε ένα λεπτό λευκό ζιβάγκο μέσα απο το ογκώδες teddy coat σας.