fbpx

Το ανυπέρβλητο στυλ της βασίλισσας Λετίσια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το ασπρόμαυρο σακάκι της είναι πολύ κομψό και σε προσιτή τιμή

Μια πραγματική βασίλισσα που είναι κοντά στο λαό της δεν θα μπορούσε να μην υπστηρίζει το ισπανικό brand Zara. Τις περισσότερες φορές πηγές έμπνευσης αποτελούν η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον ωστόσο υπάρχουν αρκετές ακόμα βασίλισσες ανα τον κόσμο που έχουν αποδειχτεί fashion icons.

Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια θεωρείται απο τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες και πολλές φορές το ανυπέρβλητο στυλ της έχει εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες. Πολλές φορές έχει επιλέξει να εμφανιστεί σε δημόσιες εμφανίσεις της με σύνολα απο το Zara και άλλα παρόμοια ισπανικά brands. Στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της στην Κούβα η βασίλισσα φόρεσε ένα ασπρόμαυρο σακάκι αξίας 200 ευρώ απο το brand Uterqüe το οποίο ανήκει στην πασίγνωστη εταιρεία Inditex.

Δυστυχώς δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα Uterqüe στην χώρα μας καθώς έκλεισε πριν απο λίγα χρόνια αλλά μπορείτε να αγοράσετε το σακάκι online. Το blazer έχει και ασορτί μίνι φούστα ωστόσο η Λετίσια το συνδύασε με μαύρο αυστηρό παντελόνι, μαύρο ζιβάγκο και ψηλοτακουνες γόβες.

Δείτε μερικά ακόμα παρόμοια σακάκια που υπάρχουν στην αγορά σε πολύ προσιτές τιμές

Απο το Zara αυτό το Oversized Blazer αξίας £60.

Απο το ισπανικό brand Uterqüe το τζάκετ με δερμάτινες λεπτομέρειες, αξίας £330

Απο το Zara αυτό το σταυρωτό blazer αξίας £80