fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 καταπληκτικές ιδέες για office look

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά trends για το απόλυτο χειμωνιάτικο layering

Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στην γιορτινή περίοδο τόσο ο χειμώνας κάνει πιο έντονη την παρουσία του, οι θερμοκρασίες πέφτουν και το office look γίνεται πιο απαιτητικό. Οι προσκλήσεις για ποτό ή φαγητό και τα after office parties πληθαίνουν και εσείς πρέπει να είστε καλοντυμένες και κομψές απο πολύ νωρίς το πρωί. Τι να φορέσετε έτσι ώστε να είστε σικάτες, ζεστές, άνετες για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις κοινωνικές απαιτήσεις της ημέρας; Πώς θα πετύχετε το σωστό layering έτσι ώστε να είστε trendy αλλά και ζεστές ταυτόχρονα;

Ακολουθούν 3 ιδέες για καταπληκτικό office look που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες τόσο στο γραφείο όσο και στο μπαρ το απόγευμα

Το σωστό layering απαιτεί στρατηγική και έξυπνους συνδυασμούς. Ένα πουκάμισο μέσα απο ένα oversized sweater ταριάζει πολύ με ένα ριγέ κλασικό παντελόνι. Συνδυάστε το με ένα μεταξωτό μαντήλι δεμένο στο λαιμό, είναι μια μεγάλη τάση άλλωστε, διακριτικό κόσμημα και μια μινι τσάντα.

Το σοφιστικέ office look. Πολεμήστε τις χαμηλές θερμοκρασίες με tailored καρό παντελόνια trousers και συνδυάστε τα κομμάτια σε neutral αποχρώσεις. Ολοκληρώστε το look σας με loafers απο μαλακό δέρμα.

Το glamour office look. Συνδυάστε το floral midi φόρεμα με ένα χοντρό κασκόλ, ψηλές μπότες και μια τσάντα απο μαλακό δέρμα. Για extra ζεστασιά φορέστε ένα blazer ή ένα πλεκτό κάρντιγκαν.