fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Jennifer Lawrence φοράει το απόλυτο λευκό παλτό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και το συνδυάζει μοναδικά με statement αξεσουάρ

Είναι μια γυναίκα με καταπληκτικό προσωπικό στυλ. Η Jennifer Lawrence σε πρόσφατη εμφάνιση επέλεξε το πολυτελές λευκό για να αναδείξει το χειμωνιάτικο look της. Για την επίσκεψη της στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην Νέα Υόρκη η σταρ επέλεξε μπεζ μάλλινη μπλούζα, καφέ φούστα, ανοιχτά loafers και μια leopard μίνι τσάντα. Το κομμάτι όμως που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν το statement λευκό παλτό με ζώνη.

Η Lawrence και ο σύζυγος της Cooke Maroney, μοιράζονται την ζωή τους ανάμεσα στο Λος Αντζελες και την Νέα Υόρκη, κυκλοφόρησαν ανενόχλητοι στους δρόμους της πόλης αγκαζέ. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός και ο art dealer σύζυγος της παντρεύτηκαν πρόσφατα σε μια υπερπολυτελή τελετή με καλεσμένη όλη την αφρόκρεμα της αμερικάνικης σόουμπιζ. Η Lawrence στον γάμο της φόρεσε ένα καταπληκτικό νυφικό απο τον οίκο Dior ενω ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Cameron Diaz, η Kris Jenner, η Adele, η Nicole Richie και η Emma Stone.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και εκ τοτέ είναι αχώριστο, και ενώ κρατούσε πιο χαμηλό προφίλ πριν παντρευτούν αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις, μετά τον γάμο τους εμφανίζοται πιο συχνά. Η Lawrence μάλιστα δήλωσε για τον αγαπημένο της “Είναι ο τέλειος σύντροφος, ο καλύτερος που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στην ζωή μου”.