fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sparkly shoes: Όσο πιο γυαλιστερά τόσο πιο trendy

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Φέτος πρωταγωνιστούν τα...πόδια σας

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το shopping έχει την τιμητική του. Οι βιτρίνες γεμίζουν αστραφτερά φορέματα, εντυπωσιακά αξεσουάρ, γούνες και μακριά παλτό. Φέτος τα μεγάλα brand και οι σχεδιαστές προτείνουν βραδινά παπούτσια με στρας, παγιέτες και μεγάλους φιόγκους. Τα μποτάκια στολίζονται με κρύσταλλα, τα πέδιλα με περίτεχνα τακούνια με στρας και τα πόδια σας αποκτούν λάμψη και κλέβουν την παράσταση στα πάρτι της εορταστικής περιόδου.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά sparkly shoes της φετινής σεζόν.

Τα μποτάκια "ντύνονται" με ασημένιες παγιέτες, χρυσές λεπτομέρειες, εντυπωσιακά δεσίματα ενώ το ύψος του τακουνιού παραμένει χαμηλό. Αλλωστε είναι τόσο εντυπωσιακά που οι επιπλέον πόντοι στο τακούνι δεν προσδίδουν κάτι παραπάνω. Συνδυάστε τα με εντυπωσιακές μακριές κάπες και μίνι βελουδινα φορέματα εμπνευσμένα απο την δεκαετία του 1980.

Οι γόβες αποκτούν πολυτέλεια με περίτεχνα στολίδια και στράς. Το γυμνό πόδι ταιριάζει ιδανικά με τις ψηλοτάκουνες γόβες. Για να αντιμετωπίσετε το κρύο των Χριστουγέννων τυλιχτείτε με μια μακριά γούνα ή ένα ζεστό παλτό. Τις νύχτες των εορτών σημασία έχει το στυλ!

Μην φοβηθείτε να φορέσετε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι πέδιλα με παγιέτες και να το συνδυάσετε με sparkle καλσόν. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και όλοι θα καρφωθούν στα πόδια σας. Επιλέξτε ένα απλό μαύρο φόρεμα για να κρατήσετε όλη την προσοχή στα άκρα.