fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό το περίεργο χρώμα σκιάς επιλέγουν σχεδόν όλες οι σταρ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Tips για να το συνδυάσουμε σωστά

Το πορτοκαλί είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα το οποίο κολακεύει υπο προυποθέσεις όσες το επιλέγουν. Φωτεινό, χαρούμενο προσδίδει ένα αισιόδοξο τόνο στο μακιγιάζ και ανανεώνει το στυλ σας. Ωστόσο πρόκεται για ένα δύσκολο χρώμα το οποίο απαιτεί δεξιότητα και εμπειρία στην εφαρμογή του. Οι σταρ το λατρεύουν και το επιλέγουν ακόμα και στις επίσημες εμφανίσεις τους καθώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τόνοι του πορτοκαλί που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

Πώς θα φορέσετε σωστά τη πορτοκαλί σκιά

Οι ματ σκιές ματιών κάνουν πάντα statement, γι'αυτό καλύτερα να τις προτιμήσετε ειδικά αυτές που είναι έντονες. Το ματ κολακεύει και δίνει ένα πολυ σοφιστικέ look. Μια άλλη πολύ κομψή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την πορτοκαλί σκιά σε μεταλλικούς τόνους. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε σε μια καλή μάσκαρα για να δώσετε βάθος στo βλέμμα σας.

Ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να βρείτε τον τέλειο πορτοκαλί τόνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας είναι να κάνετε blend δύο ή και τρείς διαφορετικές σκιές.

Αν δεν θέλετε να φορέσετε μια πορτοκαλί σκιά ή δεν αισθάνεστε έτοιμες για ένα τόσο extravagant μακιγιάζ προτιμήστε μια απαλή απόχρωση, απλώστε έντονο eyeliner, μαύρη μάσκαρα και ένα φωτεινό ρουζ και είστε πανέτοιμες. Μπορείτε να διαλέξετε και ένα eye liner σε σκούρα πορτοκαλί απόχρωση.