fbpx

Το καλύτερο Street Style απο την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα καλύτερα outfits απο τις πιο ενημερωμένες fashion influencers

Την περασμένη εβδομάδα οι φανατικοί οπαδοί της μόδας βρέθηκαν μαζί με τους fashion experts στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας των κορυφαίων σχεδιαστών. Celebrities, A - list star και είδωλα της μόδας βρέθηκαν στις πρώτες σειρές και τα φλάς των παπαράτσι πήραν κυριολεκτικά φωτιά, ειδικά στο show του Tom Ford. Εκει όμως που "παίζεται" το πραγματικό παιχνίδι της μόδας και ορίζονται ο τάσεις της επόμενης σεζόν είναι το street style. Δείτε τι φόρεσαν οι fashion stars του Instagram στους δρόμους της Νέας Υόρκης πριν πάρουν το αεροπλάνο για το Λονδίνο όπου ξεκίνησε ήδη το London fashion Week.

Το καρό έχει την τιμητική του όπως και το έντονο μπλέ.

Neutral αποχρώσεις, πορτοκαλί και απαλό κίτρινο.

Το μακρύ παλτό σε σπασμένο λευκό πρωταγωνιστεί σε όλα τα ενημερωμένα looks. Εδώ συνδυάζεται με ένα παιχνιδιάρικο κάρντιγκαν, τζην και δερμάτινη τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Δερμάτινο total look, μαύρα αξεσουάρ και μπλούζα με διαφάνεια. Υπέροχο look.

Το δέρμα ανανεώνει το κοστούμι που δείχνει πιο μοντέρνο και νεανικό. Η απόχρωση του ανοιχτού καφέ είναι απο τις πιο δημοφιλείς της σεζόν.

Αν υπήρχε ένα χρώμα που κυριαρχούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης αυτό ήταν το μπεζ και όλες οι αποχρώσεις του. Το χρώμα που πρωταγωνιστεί τόσο στα outfits όσο και στα αξεσουάρ.