fbpx

Το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι το μυστικό κρύβεται στην κουζίνα σας!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι το μυστικό κρύβεται στην κουζίνα σας!

Εδώ και 70 χρόνια, όποια κι αν είναι η συνταγή, σίγουρα πετυχαίνει χάρη στα Pal! Η Palξεκίνησε το 1947 ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σκευών μαγειρικής εξαιρετικής ποιότητας για κάθε σπίτι! Πλέον παράγει ανοξείδωτα είδη και αντικολλητικά προϊόντα κουζίνας που εξάγονται σε περισσότερες από 10 χώρες.

Τα μαγειρικά σκεύη Pal έχουν συνδεθεί με την ποιότητα, την ασφάλεια και την πρακτικότητα γιατί προσφέρουν λύσεις για όλες τις ανάγκες μαγειρέματος όπως: κατσαρόλες, χύτρες, τηγάνια-ταψιά, γάστρες, γυάλινα πυρίμαχα σκευή, φαγητοδοχεία, μπρίκια, φόρμες ζαχαροπλαστικής και εργαλεία κουζίνας.

Τώρα, η γνωστή ελληνική εταιρεία σκευών λανσάρει την πιο λαχταριστή, ολόφρεσκη καμπάνια με τίτλο «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;». Η πρωταγωνίστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου «ψάχνει» φίλους, γνωστούς και αγνώστους και μας καλεί να δηλώσουμε τα δικά μας Pal, στο www.palcontest.gr και να διεκδικήσουμε πλούσια δώρα!

Εάν θέλεις και εσύ να γλιτώσεις από τα «νύχια» της Ντορέττας, μπες τώρα στο www.palcontest.gr δες τα βίντεο με την Ντορέττα σε στιγμές κρίσης να ψάχνει τα Pal της παντού, ενώ αυτά έχουν κάνει φτερά, και δήλωσε τα δικά σου Pal πριν να είναι αργά!

10 υπερτυχεροί συμμετέχοντες στον πρωτότυπο διαγωνισμό «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;» θα κερδίσουν, μετά από κλήρωση, από ένα σετ μαγειρικών σκευών Pal Granite 10 τμχ.

1 Χύτρα Αντικολλητική Granite 24cm

1 Κατσαρόλα Αντικολλητική Granite 16cm

1 Γκριλιέρα Αντικολλητική Granite 28x28cm

1 Τηγάνι Αντικολλητικό Granite 26cm

1 Σπάτουλα Τρυπητή Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Τρυπητή Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Ζυμαρικών Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Σούπας Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Σερβιρίσματος Τρυπητή Σειρά Bamboo

1 Αναδευτήρας Σειρά Bamboo

Ένα αυθεντικά λαχταριστό δώρο από την Pal σε περιμένει! Πάρε τώρα μέρος στο διαγωνισμό, κάνε share στο Facebook και κάλεσε τους φίλους σου να συμμετάσχουν. Ίσως να είσαι να εσύ ένας από τους δέκα (10) τυχερούς που θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία και θα μαγειρέψει στα ολοκαίνουργια σκεύη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Pal Granite.

Δες πληροφορίες και στο βίντεο :