fbpx

Η Ντορέττα «ξαναχτυπά» και αναζητά τα Pal της από τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εδώ και μερικές εβδομάδες αναζητά απεγνωσμένα τα μαγειρικά σκεύη κουζίνας Pal που λείπουν από τα ντουλάπια της κουζίνας της. Έχει σπάσει τα τηλέφωνα γνωστών και φίλων της προκειμένου να τα βρει. Τελευταίο «θύμα» της Ντορέττας ήταν και η γνωστή chef, Γωγώ Δελογιάννη, που απάντησε με χιούμορ στη φιλική «ανάκριση» της φίλης της και μας καλεί όλους να μπούμε στο www.palcontest.gr και να διεκδικήσουμε πλούσια δώρα!

Μήπως έχεις εσύ τα Pal της Ντορέττας;

Για να μην βρεις τον μπελά σου, καλό είναι να βρεις τα Pal σου! Η Γωγώ δήλωσε ήδη τα δικά της και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις και εσύ για να μη σε κυνηγάει η Ντορέττα είναι να μπεις στο www.palcontest.gr για να δηλώσεις τα δικά σου Pal διεκδικώντας «πλούσια» δώρα!

Γιατί παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θα έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ ένας από τους δέκα υπερτυχερούς που θα κερδίσουν ένα σετ 10 τμχ. από τα υπέροχα μαγειρικά σκεύη Pal Granite. Μην χάνεις χρόνο! Πάρε μέρος ΤΩΡΑ στο διαγωνισμό, κάνε share στο Facebook και κάλεσε τους φίλους σου να συμμετάσχουν. Σύντομα μπορεί να βιώσεις και εσύ μία μοναδική εμπειρία μαγειρικής με τα ολοκαίνουργια Pal σου.

Το σετ μαγειρικών σκευών Pal Granite 10 τμχ. περιλαμβάνει:

1 Χύτρα Αντικολλητική Granite 24cm

1 Κατσαρόλα Αντικολλητική Granite 16cm

1 Γκριλιέρα Αντικολλητική Granite 28x28cm

1 Τηγάνι Αντικολλητικό Granite 26cm

1 Σπάτουλα Τρυπητή Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Τρυπητή Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Ζυμαρικών Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Σούπας Σειρά Bamboo

1 Κουτάλα Σερβιρίσματος Τρυπητή Σειρά Bamboo

1 Αναδευτήρας Σειρά Bamboo

Οπότε, εάν θέλεις να γλιτώσεις κι εσύ την «ανάκριση» της Ντορέττας, μπες τώρα στο www.palcontest.gr, δήλωσε τα δικά σου Pal πριν είναι αργά και δες τα βίντεο της σε στιγμές κρίσης όπου ψάχνει να βρει τα Palτης!

Πολυμέσα