fbpx

Ώρα για lunch break!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ιδέες για μεσημεριανό που θα ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα!

Είστε όλη τη μέρα στο τρέξιμο και για μεσημεριανό συμβιβάζεστε με λίγα κράκερ ή κουλούρι; Σας καταλαβαίνουμε γι'αυτό σας προτείνουμε ιδέες για να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα ένα γευστικό και υγιεινό μεσημεριανό έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά!

Τοστ με αβοκάντο
Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι ένα φρέσκο αβοκάντο, ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και ελαιόλαδο. Φρυγανισμένες φέτες ψωμί ολικής άλεσης και … έτοιμο!

Χούμους με πιπεριές
Νόστιμο, υγιεινό, εξωτικό: το ιδανικό σνακ για τσιμπολόγημα στο γραφείο! Χούμους (έτοιμο), πιπεριές, και μερικά φρυγανιές ή αραβική πίτα που θα έχουμε ψήσει. Et voilà!

Αβοκάντο και τόνος
Το αβοκάντο και ο τόνος μπορεί να μην είναι ο πιο συνηθισμένος συνδυασμός, αλλά σίγουρα είναι ένας που θα σας ενθουσιάσει. Αναμειγνύουμε το αβοκάντο με τον τόνο, προσθέτουμε λεμόνι, λάδι, αλατοπίπερο και το τρώμε με ένα φρυγανισμένο ψωμάκι ή κράκερ. Ό,τι καλύτερο!

Φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα
Ποιος είπε πως το μεσημεριανό πρέπει απαραίτητα να είναι αλμυρό; Εμείς σας προτείνουμε μία γλυκιά λύση για τη ώρα που πρέπει να βάλετε κάτι γλυκό στο στόμα μας! Τοστ με φυστικοβούτυρο κ μαρμελάδα.

Πράσινη σαλάτα
Σπανάκι, λάχανο, μαρούλι, kale, ή ό,τι άλλο πράσινο θέλετε. Μερικά ντοματίνια, λίγο αγγούρι και ένα εύκολο dressing από ελαιόλαδο, μουστάρδα και μια κουταλιά μέλι. Συνδυάστε την με μερικά κριτσίνια ολικής!