fbpx

SENCOR: 1000 καρδιές ... στην κουζίνα σας!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτό σημαίνει στα ιαπωνικά το όνομα SENCOR, της εταιρίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε στα τέλη δεκαετίας 1960.

Στην γεμάτη χρώμα παρουσίαση που έγινε στο Urban 48 σήμερα 4 Ιουνίου 2019, η έμφαση δόθηκεδόθηκε στην ολοκληρωμένη σειρά μικροσυσκευών που προάγουν την προετοιμασία υγιεινών γευμάτων και ροφημάτων γιατί όπως και να το κάνουμε, οι ρυθμοί της ζωής πλέον είναι πολύ έντονοι και η ανάγκη μας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής είναι επιτακτική. Ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι μόδα, είναι φιλοσοφία ζωής και αποτυπώνεται στην καθημερινότητά μας μέσα από τις επιλογές μας, τις δράσεις μας, τη ρουτίνα μας. Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο από την ψυχική ευεξία και την ένταξη του αθλητισμού στη ζωή μας μέχρι την διατροφή μας. Τα λόγια του Ιπποκράτη «η τροφή μου είναι το φάρμακο μου και το φάρμακο μου η τροφή μου» είναι επιστέγασμα της καθοριστικής σημασίας που έχει η διατροφή στην υγεία μας.

Και όταν μιλάμε για διατροφικές συνήθειες και αλλαγή, δε γίνεται να μην ξεκινήσουμε από την κουζίνα μας. Σύμμαχός μας στην κουζίνα μας οι έξυπνες μικροσυσκευές SENCOR που υποστηρίζουν πλήρως τον υγιεινό τρόπο ζωής και παρασκευής γευμάτων και ροφημάτων.

Η SENCOR διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων που κάνουν την προετοιμασία φαγητού και γλυκού απολαυστική εμπειρία. Κουζινομηχανές, ραβδομπλέντερ, αποχυμωτές, smoothie makers, πολυλειτουργικά μπλέντερ, βραστήρες, φρυγανιέρες ζυγαριές κουζίνας και πλήθος άλλων μικροσυσκευών γίνονται τα «παιχνίδια» της οικογένειας στην κουζίνα και τη μετατρέπουν σε ένα κόσμο που μπορεί κανείς να δημιουργήσει με οδηγό την φαντασία του. Η SENCOR ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της υγιεινής διατροφής παρουσιάζει μία γκάμα ποιοτικών προΪόντων κατασκευασμένα από προηγμένα τεχνολογικά υλικά όπως λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα με επικάλυψη τιτανίου, φιάλες Tritan και πιστοποίηση απουσίας BPA.

Οι μικροσυσκευές κουζίνας της SENCOR διατίθενται σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς και μπορεί κανείς να επιλέξει από τα έντονα χρώματα της σειράς solid μέχρι τις πιο απαλές μεταλλικές αποχρώσεις της σειράς metallic. Η SENCOR είναι η μόνη εταιρεία που διαθέτει 7 διαφορετικές μικροσυσκευές (κουζινομηχανή, ραβδομπλέντερ, smoothie blender, ζυγαριά κουζίνας, βραστήρας κλπ) σε κάθε σειρά σε 9 χρωματικές αποχρώσεις.

SHB 446 no6


Sencor Solid Line
Ραβδομπλέντερ – SHB 446X

SBL 707 no1

Sencor Metallic Line
Smoothie Maker – SBL707X

Στο πλαίσιο της υγιεινής κουζίνας οι επιλογές που προσφέρει η SENCOR καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού κοινού. Smoothie makers, πολυλειτουργικά μπλέντερ, μπλέντερ νέας τεχνολογίας κενού αέρους, αποχυμωτές αργής σύνθλιψης, ηλεκτρικοί κόφτες σπιράλ, φριτέζες βρίσκονται στην υπηρεσία της σύγχρονης μαμάς, εργαζόμενης, νοικοκυράς, αθλήτριας.

Η βασική σειρά Smoothie maker της SENCOR αποτελείται από δυο ξεχωριστές σειρές, τη Solid και τη Metallic

Smoothie maker - σειρά Solid
Το SENCOR smoothie maker της σειράς solid είναι ιδανικό για προετοιμασία ροφημάτων από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μιλκσέικ, κοκτέιλ, σούπες, σάλτσες, σως, παιδική τροφή. Το μπουκάλι μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί σαν μπουκάλι ταξιδιού ενώ μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας μέσα από μια γκάμα 9 χρωμάτων.

SENCOR Smoothie Maker SBL 221x

Smoothie maker – σειρά Metallic

Το smoothie maker της σειράς Metallic διαθέτει δυο προκαθορισμένα προγράμματα 45/60 δευτερολέπτων, ένα χαμηλό για ελαφριά κοκτέιλ με φρούτα, λαχανικά όπως η φράουλα και η ντομάτα και ένα δυνατό για φρούτα και λαχανικά όπως ο ανανάς και το καρότο. Διαθέτει δυο αθλητικά δοχεία 0,6L, κατάλληλο για τις προπονήσεις σας και μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας μέσα από μια παλέτα 9 χρωμάτων.

SENCOR Smoothie Maker SBL 707x

Σας αρέσουν τα smoothies λαχανικών και φρούτων; Θέλετε να έχετε ενέργεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας; Η ρετρό σειρά των προϊόντων SENCOR έχει την απάντηση και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει με την τεχνολογία ανάμειξης Nutri Smart της SENCOR για μοναδικά αποτελέσματα. Το Nutri blender της σειράς ρετρό με εγγύηση μοτέρ για 10 χρόνια, διαθέτει 4 προγράμματα ιδανικά για κάθε ανάγκη! Το χρυσό blender μπορεί να μετατρέψει ολόκληρα φρούτα, ξηρούς καρπούς, λαχανικά, σπόρους και άλλες υπερτροφές σε εξαιρετική υγρή ενέργεια για το σώμα σας ή ακόμα και σπιτικό αλεύρι από καλαμπόκι ή ρύζι, ενώ τα θρεπτικά κοκτέιλ μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, στην πέψη και στην αποκατάσταση μετά από αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα στη σειρά αυτή υπάρχει αποχυμωτής αργής σύνθλιψης και στίφτης.

SUPER BLENDER SBU8850NP

SENCOR Super Blender SBU 9000NP

Θέλετε παράλληλα με την παρασκευή των υγιεινών σας γευμάτων ένα ήσυχο περιβάλλον; Και γι’ αυτό η SENCOR έχει τη λύση! Το super blender με το ειδικό κάλυμμα μείωσης θορύβου είναι το ιδανικό καθώς μειώνει το θόρυβο έως και 20% σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μπλέντερ της αγοράς! Με την τεχνολογία ανάμειξης Nutri Smart, το super blender διαθέτει 7 προγράμματα για τέλεια αποτελέσματα ανάμειξης συμπεριλαμβανομένου και τους ειδικού προγράμματος θρυμματισμού πάγου, ενώ ο μηχανισμός ασφάλειας που διαθέτει επιτρέπει την έναρξη μόνο στη σωστή θέση.

SENCOR Super Blender SBU 8850
Εάν είστε φαν των νέων τεχνολογιών και προτιμάτε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, το vacuum blender της SENCOR θα σας συναρπάσει! Το αυτόματο super blender κενού αέρος μπορείτε να το διαλέξετε στο χρώμα της αρεσκείας σας ανάμεσα από 9 χρώματα της Metallic σειράς. Το vacuum blender αναμιγνύει σε κενό αέρος διατηρώντας έτσι στο μέγιστο τις θρεπτικές ουσίες και τη φρέσκια γεύση, ενώ παράλληλα αποτρέπει τη δημιουργία μικροοργανισμών και τοξινών. Διαθέτει πολυκυκλώνα με 8 λεπίδες από τιτάνιο για καλύτερα αποτελέσματα και μετατροπή ολόκληρων φρούτων, ξηρών καρπών, λαχανικών, σπόρων και άλλων υπερτροφών. Με 7 προγράμματα για τέλεια αποτελέσματα ανάμειξης (SMOOTHIE, NUTRI BLEND, SMOOTHIE EXTRA, SAUTE SOUP, ICE CRASH, FLOUR & NUTS), PULSE/EXTRA, το vacuum blender εντυπωσιάζει και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα blender.

SENCOR Vacuum Blender SBU 787X

Τα προϊόντα SENCOR θα τα βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και στο www.globalsat.gr Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SENCOR στην Ελλάδα είναι η Globalsat


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.sencor.com.gr/ ή τo www.globalsat.gr