fbpx

Συμβουλές για τέλειο στοματικό σεξ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Tips για να του μείνετε πραγματικά αξέχαστη

Πόσο σίγουρες είστε οτι ξέρετε να κάνετε σωστά στοματικό σέξ; Τι πρέπει να κάνετε ετσι ώστε να έχετε το επιιθυμό αποτέλεσμα ( ναί απο εκεί ξεκινάνε όλα)

Δείξτε ενθουσιασμό: "Το πιο ερεθιστικό για τον σύντροφο σας είναι να του δώσετε να καταλάβει ότι το απολαμβάνετε", θα πουν οι συγγραφείς του βιβλίου Partners in Passion Michaels & Johnson και θα προσθέσουν «Όσο περισσότερο το απολαμβάνετε εσείς, τόσο περισσότερο θα το απολαμβάνει και εκείνος».

Επιτρέπεται λίγος πόνος: Τα δαγκώματα και τα «ρουφηχτά» φιλιά προφανώς και απαγορεύονται, ωστόσο αν θέλετε να τον φουντώσετε, μπορείτε να σφίξετε λίγο τα χείλη σας ή να πιέσετε μαλακά τα νυχια σας στο μαλακό δέρμα «εκεί». Αν πάλι θέλετε να… βάλετε δόντια, φροντίστε η πίεση να είναι ελεγχόμενη και κυρίως απαλή. Η γλώσσα μπορεί να βοηθήσει.

Σκεφτείτε οτι είναι παγωτό: Πως απολαμβάνετε το χωνάκι σας και την κρέμα που λιώνει; Ακριβώς την ίδια τεχνική μπορείτε να εφαρμόσετε και στον δικό του...πύραυλο. Η διαδικασία αυτή θα σας βοηθήσει να δώσετε ρυθμό, ενώ αποδεικνύεται εξαιρετικά ερεθιστική για εκείνον.

Πάρτε ανάσες: Ο ασταμάτητος ρυθμός, οι περίεργες γωνίες και το βάθος, θα σας κουράσουν και θα σας πάρουν την ανάσα. Οπότε φροντίστε να κάνετε ένα διάλειμμα στη διάρκεια του οποίου μπορείτε απλά να τον αγγίζετε «εκεί» με τα χείλη σας (αυτή λέγεται και τεχνική του κραγιόν).

Μη σκέφετεστε τι κάνουν οι πορvοστάρ: Προφανώς, αν δεν έχετε δει σίγουρα έχετε ακούσει για το «Βαθύ Λαρύγγι» και το μύθο που στοίχειωσε χιλιάδες ανδρικά μυαλά. Αλλά, στην πραγματική ζωή, τα πράγματα είναι αλλιώς (και εσείς δεν έχετε κλειτορίδα στο λαρύγγι, όπως η Lovelace). Ξεκινήστε τη «δουλειά» σας σιγά- σιγά, διεισδύοντας σταδιακά όλο και πιο βαθιά. Δώστε στο στόμα και το χέρι σας ρυθμό.