fbpx

Θέλει σχέση η μόνο σέξ;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτά τα σημάδια αποδεικνύουν ότι θέλει να κάνει σχέση μαζί σας.

Έχεις γνωρίσει κάποιον και περνάτε πολύ όμορφα μαζί. Λογικά, ήδη έχει περάσει από το μυαλό σου, αν πραγματικά σε θέλει, για σχέση ή απλως, για να περνάει την ώρα του.Πριν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πολύπλοκες ψυχολογικές δοξασίες ή να ψάχνεις το κινητό του για άλλες παρόμοιες επαφές και με διαφορετικές γυναίκες, κοίτα αυτά, που ο ίδιος απλόχερα σου δείχνει, με τον πιο φανερό τρόπο!

Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει.

Συνήθως, έχουμε το εξής φαινόμενο. Σε καλεί, όταν ξέρει ότι μπορείς να μιλήσεις, σου στέλνει sms ή επιδιώκει τη συνομιλία σας, μέσω facebook ή viber, την ώρα που είσαι στη δουλειά. Πόσο πιο φανερά να σου δείξει, ότι θέλει να σε γνωρίσει παραπάνω και ότι του αρέσει πολύ η παρέα σου; Συνήθως, τα μηνύματα καταλήγουν σε κάποια πιθανή έξοδό σας. Οι άντρες, που περιορίζονται σε ένα απλό μήνυμα μέσα στην ημέρα, τύπου “τι κάνεις, έλα σπίτι το βράδυ”, σίγουρα θέλουν μόνο το σεξ.

Βγαίνετε συχνά έξω

Εντάξει, το πόσο συχνά δεν μπορώ να στο προσδιορίσω, γιατί είστε και εργαζόμενα παιδιά. Αλλά, συνήθως, 2-3 φορές την εβδομάδα, σου δείχνουν ότι το πάει σοβαρά! Βέβαια, ακόμα και να μη βρεθείτε τρεις φορές στο 7ήμερο, θα περάσετε τη μέρα σας αναλύοντας τα πάντα, από μηνύματα.

Θέλει να σε γνωρίσει στον κύκλο του

Και σημειώνω, όχι μόνο στους φίλους του. Σε ΟΛΟ τον κύκλο του! Στις φίλες του, στους κολλητούς του, στους παλιούς του συμμαθητές, στα αδέρφια του, κ.λ.π. Όταν κάποιος σε γνωρίσει, σε τόσο σημαντικά πρόσωπα, προφανώς δε θέλει να σε βγάλει, “αύριο”, από τη ζωή του!

Προτείνει μακροπρόθεσμα σχέδια

Βγαίνετε το Μάρτιο και σου προτείνει να πάτε στην ταινία, που τόσο θέλει να δει, τον Απρίλιο. Την επόμενη μέρα, σου λέει ότι σχεδιάζει το Πάσχα να πάει στο Ναύπλιο κι αν είσαι μέσα. Αυτό σου δείχνει ότι σε βάζει στη ζωή του και θέλει να δει, αν το θέλεις κι εσύ.

Δεν ζητάει σεξ απο το πρώτο ραντεβού.

Οκ, αυτό δε θέλει ερμηνεία! Προφανώς, ένας άνθρωπος που σε θέλει μόνο για το κρεβάτι, αν σε 2-3 ραντεβού, απλά τον φιλήσεις για καληνύχτα, θα εξαφανιστεί.