fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν βρείς αυτά τα χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα μη τον χάσεις απο τα μάτια σου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν οτι κάποιος θα γίνει καλός σύντροφος.

Για την κάθε γυναίκα ο ιδανικός άνδρας ( αν υπάρχει) συγκεντρώνει εντελώς διφορετικά χαρακτηριστικά και υιοθετεί άλλες συμπεριφορές. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες βασικές αρχές που πρέπει να τηρούνται όσον αφορά την συντροφικότητα.

Δε φοβάται να εκτεθεί. Του αρέσεις και το λέει στην πρώτη ευκαιρία. Όχι με τρόπο που να σε πνίγει και να σε φρικάρει. Με ρομαντικό, γλυκό και ταυτόχρονα ενθουσιώδες τρόπο.

Ο ιδανικός σύντροφος καταλαβαίνει αυτή σου την ανάγκη και σου δίνει χώρο και χρόνο να ανασάνεις όταν το χρειάζεσαι. Όχι γιατί δε θέλει να σου χαλάσει χατίρι, απλώς κατανοεί το γεγονός ότι χρειάζεσαι και εσύ την ανεξαρτησία σου να βγεις με τι φίλες σου, να κάνεις πράγματα για εσένα, όπως ακριβώς χρειάζεται και εκείνος.

Δεν ζηλεύει τον προιστάμενο σου και γενικώς δεν σου δημιουργεί προβλήματα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Σε αποδέχεται όπως είσαι με γυαλιά, με παραπάνω κιλά, υπερβολικά αδύνατη, πολύ δυναμική, φλύαρη. Όπως και να είσαι είτε εξωτερικά, είτε εσωτερικά το αποδέχεται. Είναι αυτό που ερωτεύτηκε και ήθελε να έχει από την πρώτη στιγμή που μιλήσατε. Δε θέλει να σε αλλάξει με κανέναν τρόπο.

Δεν σε προκαλεί να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας. Τα άτομα που το κάνουν αυτό είναι τρομερά ανασφαλή.

Σου δείχνει εμπιστοσύνη. Μπορείς να βγεις έξω με τις φίλες σου και δε θα είναι πάνω από το τηλέφωνο όλη την ώρα για να σε τσεκάρει. Θα σου πει να περάσεις καλά, θα στείλει ένα μήνυμα απλά για να ξέρει ότι είσαι καλά και αυτό ήταν.

Κάνει σχέδια μαζί σου. Σε θέλει στην ζωή του και στην καθημερινότητα του και κάνει πλάνα μαζί σου. Ταξίδια, ραντεβού, μικρές εξορμήσεις. Ρωτάει το πρόγραμμα σου και τι σου αρέσει για να κανονίσετε να κάνετε πράγματα μαζί.

Κάνει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Δυο άτομα σε μια σχέση, συνεπώς και δυο μυαλά και δυο απόψεις.

Σε κάνει να νιώθεις η ωραιότερη του κόσμου. Ακόμα και τις ημέρες που δεν νιώθεις καλά με την εμφάνισή σου εκείνος σε κάνει να νιώθεις οτι είσαι πανέμορφη, Το εκφράζει με κομπλιμέντα και πράξεις συνέχεια.

Είναι πάντα ενθουσιασμένος όταν συναντιέστε. Ακόμα και αν τον είδες χτες θέλει και σήμερα να σε δει.