fbpx

Πότε αξίζει να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που μας υποδεικνύουν πότε αξίζει να δώσουμε δεύτερη ευκαρία.

Στο ερώτημα αν πρέπει να δώσουμε ή οχι μια δεύτερη ευκαιρία δε χωράει σε καμία περίπτωση κατηγορηματική – θετική ή αρνητική – απάντηση. Με απλά λόγια, δεν είναι δυνατό ούτε εφικτό να απαντήσει καμία από εμάς με ένα απλό, σκέτο και πόσο μάλλον βέβαιο «ναι» ή «όχι».

Γενικά δεν υφίστανται μυστικά, κόλπα ή οδηγίες που μπορούν να καθορίσουν το αν εσείς θα δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας και θα δεχτείτε πίσω τον πρώην σύντροφό σας που έρχεται μετανιωμένος.

Ωστόσο, αυτό που μπορούμε να μοιραστούμε με την καθεμία από εσάς είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πότε αξίζει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας που έχει πρόσφατα τελειώσει.

Δίνουμε δεύτερη ευκαιρία όταν:

Βλέπετε το σύντροφό σας να επιστρέφει μετανιωμένος και να ζητάει «συγγνώμη» για κάτι που είπε ή που έκανε και το οποίο σας προσέβαλε, σας στενοχώρησε, σας απογοήτευσε ή σας πλήγωσε, τότε είναι που πρέπει να καθήσετε ήρεμα, νηφάλια, και να αναλογιστείτε πολλά πράγματα και, συγκεκριμένα, τους παράγοντες που θα σας ωθήσουν ή όχι στο να αποδεχτείτε ή να απαρνηθείτε τη συγγνώμη του.

Συνειδητοποίησατε ότι μπορεί και να παρερμηνεύσατε κάτι. Και με το «κάτι» αυτό αναφερόμαστε στην αιτία ή ακόμη και την αφορμή του χωρισμού σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να χωρίσατε βιαστικά εξαιτίας του ότι παρερμήνευσατε κάποια ενέργεια, κάποια συμπεριφορά, κάποια στάση ή κουβέντα του πρώην συντρόφου σας

Ο σύντροφος σας, φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει την ισχύουσα κατάσταση και να τα διορθώσει όλα προκειμένου να του δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία στη σχέση και να είστε και πάλι μαζί.

Δεν μπορείτε να ζήσετε και να συνεχίσετε τη ζωή σας όμορφα κι ωραία χωρίς την παρουσία εκείνου και γενικώς χωρίς τη μεταξύ σας ερωτική σχέση

Αυτό το άτομο είναι πολύ σημαντικό στην ζωή σας.

Εχετε μεγάλο μέρος της ευθύνης για αυτό που συνέβη μεταξύ σας

Η πράξη ή η κουβέντα ή ό,τι τέλος πάντων συνέβη μεταξύ σας έγινε από απερισκεψία.