fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 λόγοι που ο σύντροφος σας σταμάτησε να κάνει σεξ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν 100...4 λόγοι αλλά εμείς θα σας αποκαλύψουμε τους πιο σημαντικούς.

Το σεξ έχει μειωθεί αισθητά, δεν σας αγκαλιάζει τόσο συχνά και δεν ενοχλείται που σας βλέπει με τις καρό πυτζάμες και τα βαμβακερά εσώρουχα. Η η σεξουαλική σας ζωή είναι ανύπαρκτη και αναρωτιέστε εύλογα "γιατί ο σύντροφος μου δεν έχει ερωτική επιθυμία; Είναι δυνατόν να μην θέλει να κάνουμε σεξ". Πριν ξεκινήσετε τις υπεραναλύσεις με τις κολλητές/ μαμά/ αδερφή/ διαβάστε τους πιο βασικούς λόγους που οι άντρες σταματάνε ξαφνικά να κάνουν (και να ζητάνε κυρίως) σέξ.

Απλά βαρέθηκε: στους άνδρες (οι οποίοι ποτέ μη ξεχάτε πως μένουν πάντα παιδιά), αρέσει η εναλλαγή, οι νέες δυνατές εικόνες, οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια. Αν επαναλμβάνετε μια κατάσταση συνέχεια για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν η διαδρομή καναπές- κρεβάτι- ντους έχει γίνει η ρουτίνα της σεξουαλικής σας ζωής, αν φοράτε βαρετά, βαμβακερά εσώρουχα ή αν γενικώς αντιμετωπίζεται το σεξ ως αγγαρεία, sorry αλλά και ο πιο ερωτευμένος άντρας βαριέται.

Εχει εθιστεί στο πορνό: Μάλιστα ο εθισμός πολλών είναι τόσο μεγάλος, που προτιμούν το εικονικό από το πραγματικό sex! Οταν μάλιστα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να επιλέξουν από μία τεράστια γκάμα πορνό, ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες τους.

Εχουν άγχος: Ενας πολύ μεγάλος παράγοντας που παίζει ίσως το σημαντικότερο ρόλο είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Το στρες, το άγχος και η άσχημη ψυχολογία επιδρούν άμεσα στη σεξουαλική μας ζωή. Πόσο μάλλον αν έχει "χτυπηθεί" και απο την οικονομική κρίση.

Εχει άλλη: Δυστυχώς είναι μια πραγματιότητα που πρέπει να εξετάσετε αμέσως μόλις διαπιστώσετε οτι η σεξουαλική σας ζωή πήρε την κατιούσα. Μάλλον ο σύντροφος σας αλλού τρώει και άλλου πίνει...