fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε για εγγυημένα καλό σεξ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Καλό τα πορνό και τα σεξι εσώρουχα αλλά υπάρχουν κάποια basics που αν δεν τα τηρείτε ( τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες) δεν θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να απογειώνεται.

Ποτέ μην υποτιμάτε την "δύναμη" του φιλιού. Ενα παθιασμένο φιλί είναι η αρχή για...όλα τα καυτά που θα ακολουθήσουν.

Να είστε πάντα καθαροί/ες. Οταν μυρίζετε όμορφα είστε πιο ελκυστικοί/ ες και προς θεού δεν εννοούμε να κάνετε μπάνιο με το άρωμα σας.

Βγάλτε τις κάλτσες σας, αυτό το tip αφορά τους άντρες κυρίως. Δεν υπάρχει πιο γελοίο και ξενέρωτο απο ένα άντρα που κάνει σεξ φορώντας κάλτσες. Ακόμα και αν είναι μεταξωτές!

Διασκεδάστε το. Το σεξ πρέπει να σας γεμίζει χαρά και ευεξία. Κάντε χιούμορ, διακωμωδείστε τυχόν άτυχες στιγμές. Μην έχετε άγχος και μη τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά.

Μην "το κάνετε" μόνο στο κρεβάτι. Υπάρχουν δεκάδες μέρη που ενδείκνυνται για καλό και περιπετειώδες σεξ.

Μην κάνετε focus μόνο στην πράξη. Επενδύστε στα προκαταρκτικά, κάντε χάδια και σεξουαλικά παιχνίδια και προκαλέστε οργασμό πριν την πράξη. Παρατείνει το σεξουαλικό παιχνίδι.

Μην είστε εγωίστριες/ ες . Μην περιμένετε απο το σύντροφο σας να τα κάνει όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κάντε πρώτες στοματικό σεξ, μη βαριέστε να αλλάξετε στάση, τολμήστε να ζητήσετε κάτι ακραίο και περάστε στην πραξη.

Υιοθετήστε ρόλους. Βάλτε νέα sex toys στην ζωή σας, αλλάξτε διάθεση, δοκιμάστε κάτι καινούργιο, δείτε το σεξ πιο "δημιουργικά" με το σύντροφο σας. Είναι όλα θέμα φαντασίας.

Κάντε θόρυβο. Το μουγκό σέξ δεν αρέσει σε κανέναν. Πείτε τι σας αρέσει να σας κάνει, δοκιμάστε το dirty talk, φωνάξτε αν χρειαστεί και γενικώς ζήστε το στον μέγιστο βαθμό.

Δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα στο σεξ. Το τι αρέσει σε μια γυναίκα/ άντρα είναι εντελώς διαφορετικό και αλλάζει κατα περίπτωση. Κάτι που κάνατε στον Αντρέα, ίσως μισεί ο Γιάννης, και αυτό που τρέλαινε την Μαιρούλα, το σιχαίνεται η Μαρία.