fbpx

Για ποιούς λόγους εξαφανίζεται ένας άντρας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ακόμα και αν του αρέσετε πραγματικά, αυτός μπορεί να "γίνει Λούης".

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που ένας άντρας πολιορκεί μια γυναίκα, και όταν τελικά κάνουν sex εκείνος εξαφανίζεται! Ακόμα και αν όλα τα σημάδια έδειχναν οτι τρελαίνεται για εσάς, διαβάστε τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους δεν θέλει καμία άλλη επαφή.

Δεν του άρεσε: Μπορεί να σας ήθελε πολύ, μπορεί να σας κυνήγησε μέχρι τέλους, μπορεί να σας είπε και το κλασικό, ότι δεν σας θέλει μόνο για sex, αλλά τελικά, μετά το μοιραίο εκείνος είναι άφαντος.

Δεν θέλει σχέση: Μπορεί να του αρέσετε, μπορεί το sex σας να ήταν τέλειο, αλλά να μη θέλει σχέση! Μπορεί δηλαδή να μην έχει πρόβλημα να βγείτε και μαζί καμιά φορά, αλλά δυστυχώς δε διαθέτετε το πακέτο, αυτό που θα τον κάνει να τα παρατήσει όλα και να μείνει αφοσιωμένος σε εσάς.

Είστε single mom: Οι περισσότεροι δεν θέλουν να μπλέξουν με τα προβλήματα που έχει συνήθως μια χωρισμένη γυναίκα με παιδιά. Δεν θέλουν σκοτούρες και επιπλέον προβλήματα, γι'αυτό προσοχή.

Είναι παντρεμένος ή έχει σχέση: Και σας το έχει κρύψει φυσικά μέχρι να πετύχει τον στόχο του.

Κάνει τον δύσκολο: Υπάρχουν και αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι που απλά είναι φοβερα κομπλεξικοί. Ευτυχώς σωθήκατε...

Φοβήθηκε: Μήπως έπιασε στον αέρα οτι θέλετε γάμο, παιδιά, σχέση και ονειρεύεστε νυφικά απο το πρώτο ραντεβού; Τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια.

Τον πήρε τηλέφωνο η πρώην του: Και ήταν πολύ καψούρης μαζί της. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.