fbpx

Κάντε την πεθερά κολλητή!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δεν απαιτεί τόσο κόπο όσο νομίζετε.

Αν η σχέση με τον σύντροφο σας είναι σοβαρή και όλα τα σημάδια δείχνουν γάμο τότε οπλιστείτε με υπομονή και ακολουθήστε τις παρακάτω αλάνθαστες συμβουλές για να φέρετε κοντά σας την "μανούλα" του αγαπημένου σας. Δεν θέλει κόπο κορίτσια θέλει τρόπο και σωστή τακτική.

Κάντε της συνέχεια κομπλιμέντα: Βρείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει πάνω της ή στον χαρακτήρα της και πείτε το. Μην υπερβάλλετε ωστόσο γιατί θα καταλάβει οτι κάτι δεν πάει καλά. Μιλήστε για το πόσο ωραία ντύνεται και προτείνετε να πάτε ένα απόγευμα για ψώνια παρέα.

Δείξτε πως δεν είστε σπάταλες: Αποφύγετε να εκθειάζετε τους πλούσιους και διάσημους, μη δείχνετε ενθουσιασμό για ακριβά ρούχα και κοσμήματα και επιπλέον μην ομολογείτε οτι ψωνίζετε συνέχεια ή οτι επισκέπτεστε κάθε τρίτη μέρα τον κομμωτή σας.

Γελάστε με τα αστεία της: Κάντε και εσείς πλάκα, πείτε ανέκδοτα, διηγηθείτε αστείες ιστορίες απο την καθημερινότητα σας. Κάντε την να περάσει ευχάριστα μαζί σας.

Εκθειάστε τα γεμιστά της: Γενικώς οτι μαγειρεύει θα το βρίσκετε εξαιρετικό και πεντανόστιμο. Θα ζητάτε πάντα την συνταγή και θα ακούτε με ενδιαφέρον τα tips μαγειρικής της.

Θα είστε ευγενικές: Πάντα πρόσχαρες, με την καλή κουβέντα, ευγενικές και χαρούμενες ακόμα και αν σας πει οτι τελευταία "αρπάξατε" 2-3 κιλά. Υπομονή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Δείξτε ενδιαφέρον για την ζωή της: Ρωτήστε με ζωηρό τρόπο πράγματα για εκείνη χωρίς όμως αδιακρισίες. Στις πεθερές αρέσει να λένε ιστορίες απο την εποχή που ο κανακάρης τους ήταν μικρός. Επιπλέον τους αρέσει να μιλάνε για τον πρώτο καιρό που ερωτεύθηκαν τον σύζυγο τους ( και μελλοντικό πεθερό σας).

Συνεννοηθείτε από νωρίς για το πως θέλει να την αποκαλείτε: Πολύ συχνά ο τρόπος με τον οποίο απευθυνόμαστε στην πεθερά μας είναι λόγος παρεξηγήσεων. Ρωτήστε την ευθέως απο την αρχή πως θέλει να την αποκαλείτε. Θα αποφύγετε πολλές κακοτοπιές, ετσι.