fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημάδια οτι η πολυαγαπημένη κολλητή σας ζηλεύει

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η ζήλια είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορούν να διαλύσουν μια σχέση, είτε αυτή είναι φιλική είτε εpωτική.

Είναι πραγματικά δύσκολο να δεχτούμε ότι η κολλητή μας, το πρόσωπο που εμπιστευόμαστε τόσο πολύ, δεν τρέφει τα ίδια συναισθήματα με εμάς, αλλά αντιθέτως μας ζηλεύει. Μερικοί άνθρωποι μάλιστα είναι πραγματικά πολύ καλοί στο να κρύβουν τα πραγματικά τους συναισθήματά. Σε αυτή την περίπτωση όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά δύσκολο να αντιληφθείτε αν η κολλητή σας νιώθει ζήλια για εσάς.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια σημάδα που αν τα προσέξετε στην συμπεριφορά της φίλης σας θα προδώσουν την ζήλια της.

Σας μειώνει συνεχώς: Είναι το χειρότερο όταν προσπαθεί να μειώσει την αυτοπεποίθησή σας ασκώντας διαρκώς κριτική ειδικά μπροστά σε τρίτους.

Θέλει να είναι το επίκεντρο: Επιζητά την προσοχή των κοινών σας φίλων. Προσπαθεί να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων ώστε να αποδείξει σε όλους το πόσο καλύτερη είναι από εσάς. Φυσικά όταν δεν τα καταφέρνει αρχίζει να σας διακόπτει, ακόμη και να κάνει άκομψα αστεία.

Σας αποφεύγει σε διάφορες εξόδους: Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν έχετε κανονίσει κάτι και μετά ξαφνικά όλως τυχαίως συνειδητοποιεί ότι έχει δουλειά και είναι πολύ απασχολημένη.

Δεν σας ενθαρρύνει ποτέ: Υπάρχουν κάποιες στιγμές τις οποίες θέλετε να τις μοιραστείτε πρώτα με την κολλητή σας για να της μεταδόσετε την χαρά σας. Εκεί είναι λοιπόν που αντί να χαρεί μαζί σας και να σας ενθαρρύνει, είτε της μιλάτε για μια νέα δουλειά είτε ακόμη και για μια πρόταση γάμου, εκείνη έχει μια πολύ μαζεμένη και ψυχρή αντίδραση. Κλασική συμπεριφορά ζηλόφθονου ατόμου.

Σας ανταγωνίζετε: Όταν αντιμετωπίζετε μια φίλη που είναι υπερβολικά ανταγωνιστική μαζί σας τότε περνάμε στο επίπεδο της ζήλιας αλλά και μια τοξικής φιλίας.

Είναι αρνητική σε ότι και αν κάνετε Πήρατε, για παράδειγμα, καινούργιες γόβες. Αν το πρώτο πράγμα που ακούτε είναι “σου πάει, αλλά” τότε σίγουρα δεν το λέει από την καλή της την καρδιά. Όταν η κολλητή σας βρίσκει κάτι αρνητικό σε καθετί που κάνετε, είναι καιρός να ξεκόψετε από αυτήν.

Βρίσκει ελαττώματα σε ολους τους άντρες που σας θέλουν: Ειδικά αυτούς που σας βλέπουν πιο σοβαρά είναι αυτό που λέμε καλή περίπτωση. Και ειδικά αν οι άντρες σας φλερτάρουν πιο πολύ απ’ ότι εκείνη ή σας βλέπουν για κάτι πιο σοβαρό πχ σχέση.