fbpx

7 μυστικά για καυτό σεξ μέσα στον γάμο.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και όμως ο γάμος σας μπορεί να παραμείνει σέξι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πόσες φορές έχετε θαυμάσει παντρεμένα ζευγάρια τα οποία διατηρούν την φλόγα του έρωτα τους αναμμένη; Δυστυχώς οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής και η καθημερινότητα μας απομακρύνουν σεξουαλικά απο το σύντροφος μας καθώς η διάθεση και ο χρόνος είναι πλέον ελάχιστος. Οι περισσότεροι παντρεμένοι ξαπλώνουν και δεν μιλάνε. Αγκαλιάζουν σφιχτά το μαξιλάρι και γυρίζουν πλευρό.

Ωστόσο αν υπάρχει αγάπη και σωστή επικοινωνία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα δύο σύζυγοι να γίνουν πάλι καυτοί εραστές. Μάθετε πως

Αναδείξτε τον σεξι ευατό σας: Δεν θέλει κόπο θέλει όρεξη, διάθεση και φαντασία. Βγάλτε τις φαρδιές φόρμες, πετάξτε τις χνουδωτές πιτζάμες και αφιερώστε λίγο χρόνο στην περιποίηση του ευατού σας. Να κυκλοφορείτε όμορφες μέσα στο σπίτι, να φοράτε ρούχα και εσώρουχα που αναδεικνύουν το σώμα σας και να δείχνετε διαθέσιμη. Πιστέψτε μας ο σύζυγος θα καταλάβει αμέσως την διαφορά.

Κάντε πολύ σέξ: Μη βαριέστε, μη λέτε συνέχεια δικαιολογίες του στυλ τα παιδιά/ το μαγείρεμα/ το πλυντήριο/ , τρώγοντας έρχεται η όρεξη και αυτό ισχύει και στο σεξ. Οσο πιο πολύ κάνετε τόσο πιο πολύ θέλετε.

Να είστε λίγο εγωίστριες: Με την καλή έννοια βέβαια να μη σας θεωρεί δεδομένη, κάντε βόλτες με τις φίλες σας, μην ακυρώνετε και μην αλλάζετε τα προγραμματισμένα ραντεβού επειδή σας το ζητάει ο σύζυγος. Δείξτε του οτι δεν είστε διαθέσιμη 24ώρες τη μέρα.

Ξεβολευτείτε: Καλό το σεξ στο κρεβάτι αλλά καλύτερο και πιο συναρπαστικό είναι εκτός αυτού. Για να ανάψετε την ερωτική φλόγα πρέπει να ξεβολευτείτε, δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε ξενοδοχείο, το βράδυ στο πάρκινγκ μετά απο ξενύχτι, στο γραφείο του στην τουαλέτα ενός μεγάλου ξενοδοχείου. Γενικά ρισκάρετε, ανεβάζει την λίμπιντο.

Κάντε παράνομη σχέση... με τον σύζυγο σας: Να του στέλνετε βρώμικα μηνύματα στο κινητό, σεξι φωτογραφίες στο what's up, κανονίστε να κάνετε σεξ το μεσημέρι ενδιάμεσα στα επαγγελματικά σας meeting. Κανονίστε ραντεβού σε απόμερα και λιγότερα κοσμικά μέρη όπου πάνε συνήθως τα πραγματικά παράνομα ζευγάρια. Δώστε ραντεβού και πάτε με διαφορετικά αυτοκίνητα.

Γιορτάστε έντονα τα χαρμόσυνα γεγονότα: Η χαρά και τα πανηγύρια απελευθερώνουν την λίμπιντο, χαλαρώνουν και δημιουργούν καλή ψυχολογία και ανεβάζουν την ερωτική διάθεση. Οπότε χαρείτε χωρίς ενοχές, γιορτάστε την επιτυχία σας και πανηγυρίστε για μια επιθυμία σας που έγινε πραγματικότητα. Το σεξ μετά το γλέντι θα είναι εξίσου "πανηγυρικό".