fbpx

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πόσο απελπισμένες είστε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Προσοχή αν κάνετε όλα τα παρακάτω καρφώνεστε!

Εμφανίζεστε συνεχώς μπροστά του.

Μην το κάνετε αυτό. Μην τον κυνηγάτε τον άνθρωπο, θα σας περάσει για υστερική. Από κάποια στιγμή και μετά, θα πάψει να πιστεύει ότι είναι σύμπτωση το γεγονός ότι πέφτετε συνέχεια πάνω του και θα καταλάβει ότι πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα. Το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να πέσετε στα μάτια του και να φανείτε απελπισμένη κι ανώριμη μαζί.

Είστε πάντα διαθέσιμες.

Με το που σας στέλνει μήνυμα να κάνετε κάτι μαζί, όχι απλά απαντάτε αμέσως, αλλά του λέτε ότι είστε διαθέσιμη όποια νύχτα της εβδομάδας θέλει εκείνος. Κάντε τη δύσκολη και πείτε ότι έχετε πλάνα για τη μέρα που σας πρότεινε. Πρέπει να προσαρμοστεί εκείνος στο πρόγραμμά σας κι όχι εσείς.

Μιλάτε πικρόχολα για τις υπόλοιπες γυναίκες

Μην κάνετε κακόβουλα σχόλια για άλλες γυναίκες. Το τι κάνει όταν δεν είναι μαζί σας δεν σας αφορά προς το παρόν.

Ξοδεύετε χρήματα που δεν σας περισσεύουν για να του κάνετε δώρα.

Ακόμα και αν σας περισσεύουν τα λεφτά είναι λάθος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία σχέση που είναι ακόμη στα σκαριά. Η άσκοπη σπατάλη χρημάτων είναι επιπόλαιη, εκτός κι αν πρόκειται για τα γενέθλια του ή είναι Χριστούγεννα. Μη δίνετε την εντύπωση πως προσπαθείτε να εξαγοράσετε τον έρωτα του.

Κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον

Μεγάλη παγίδα που σας κάνει να φαίνεστε απίστευτα απελπισμένη. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και μην κάνετε σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο.