fbpx

Οι 4 διαφορετικοί τύποι γυναικών που θα συναντήσετε στις παραλίες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σίγουρα έχετε συναντήσει όλους τους παρακάτω τύπους γυναικών

Η προκλητική

Κυκλοφορεί με τρέσσα, μαγιό απομίμηση ακριβού φετινού trend, παπούτσια με τακούνι (σαγιονάρα με ψηλό πάτο ας πούμε ή πλατφόρμα), μακιγιάζ γιατί άβαφη δε βλέπεται και διάφορα μπιχλιμπίδια. Ποζάρει στην ξαπλώστρα, βγάζει συνήθως το πάνω μέρος του μαγιό, φοράει μικροσκοπικό κάτω μέρος του μαγιό, κοιτάει το υπερπέραν, γλυφει το καλαμάκι του καφέ, ευελπιστεί να την κεράσουν μια σαμπάνια και ονειρεύεται ότι θα ψαρέψει πλούσιο θύμα για να την πάει στη Μύκονο.

Η γυμνασμένη

Δεν βάζει κ@@ο κάτω, παίζει φρίσμπι, ρακέτες, βόλει, κολυμπάει, κάνει θαλάσσια σπορ, χτίζει κάστρα στην άμμο, τρέχει στην ακροθαλασσιά. Οσο την βλέπεις τόσο κουράζεσαι. Απο κορμί πάντως...τα σπάει.

Η μαμά

Κουβαλάει 3 με 4 τεράστιες τσάντες, πιάνει ξαπλώστρες με ομπρέλα, κυνηγάει συνεχώς τα παιδιά, μιλάει στο κινητό, βγάζει συνέχεια ταπεράκια με φαγητό και γενικώς δεν ηρεμεί ποτέ.

Η δεσμευμένη

Αυτή ζει το δράμα της. Έχει πάει παραλία με το γκόμενο και τρέμει με τον ανταγωνισμό. Κοιτάει από δω κι από κεί από την ώρα που φτάσανε στη θάλασσα για να εντοπίσει κάποια κάπως ακίνδυνη ξαπλώστρα, μακριά οπωσδήποτε από την προκλητική και σίγουρα κοντά σε άλλη δεσμευμένη. Κοιτάει όλες τις υπόλοιπες γυναίκες με μίσος.