fbpx

Τα λάθη που κάνουν σχεδόν όλες οι μέλλουσες νύφες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι να αποφύγετε όσο αφορά το styling τη μέρα του γάμου σας.

Το Νυφικό μακιγιάζ είναι απο τα πιο σημαντικά σημεία. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες με εμπειρία στον τομέα αυτό. Ενα σωστό νυφικό μακιγιάζ πρέπει: α) Να φωτογραφίζεται άψογα β) Να διαρκέσει τουλάχιστον 12 ώρες γ) Να ταιριάζει άψογα με το στυλ του νυφικού, την ώρα του γάμου κτλ. δ) Να αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της νύφης ε) Να αποτελεί ένα όμορφο νυφικό μακιγιάζ ακόμα και μετά από 20 χρόνια σε μία φωτογραφία.

Μην κάνετε δραστικές αλλαγές στα μαλλιά σας λίγο πριν το γάμο. Οποια αλλαγή επιθυμείτε κανονίστε την τουλάχιστον 3-4 μήνες πριν από το γάμο σας ώστε να έχετε χρόνο για να βελτιώσετε ή να διορθώσετε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί.

Μη κάνετε επεμβάσεις αισθητικής λίγο πριν το γάμο. Απευθυνθείτε σε αισθητικό ή δερματολόγο πολύ νωρίτερα απο την ημερομηνία του γάμου σας, καθώς μερικές θεραπείες χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τα αποτελέσματά τους. Ενα άψογο δέρμα θα σας δώσει αυτοπεποίθηση αν όμως πάει κάτι στραβά την τελευταία στιγμή;

Ξεφύγετε απο τα συνηθισμένα. Οχι άλλα νυφικά- τούρτες, ροζ αποχρώσεις και περίτεχνα χτενάκια στα μαλλιά. Χτενιστείτε με έναν τρόπο που πραγματικά σας κολακεύει και βαφτείτε τονίζοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά σας. Οι πιο πολλές νύφες πέφτουν στην παγίδα του νυφικού styling με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο μεγάλες και πιο κουρασμένες.

Μη κάνετε υπερβολές. Στρας στα νύχια, λουλούδια στα μαλλιά, σκουλαρίκια, γοβάκια με λεπτομέρειες, υπερβολική ή ψεύτικη ανθοδέσμη. Less is more είναι ο κανόνας και στον γάμο.