fbpx

Κάντε το καλύτερο σεξ σε θάλασσες και πισίνες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η παραλία γίνεται ένα μεγάλο κρεβάτι.

Sex on the beach, καυτό σεξ στην παραλία. Στα βράχια, στην πισίνα στην άμμο. Το καλοκαιρινό σεξ κρύβει χαρές και απολαύσεις αλλά και παγίδες.

Καταρχάς είναι όλα πολύ πιο εύκολα. Τα μαγιό παραμερίζονται εύκολα, η άμμος παίρνει τη στάση του σώματος σας αλλά κρατάει και κόντρα και η θάλασσα είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά για να σας δροσίσει. Το σεξ στην παραλία ξυπνάει πρωτόγονα ένστικτα. Στα βράχια απο την άλλη είναι συνήθως λιγότερο δημοφιλή απ’ ότι η παραλία, άρα έχετε καλύτερες πιθανότητες να μπορέσετε πραγματικά να απομονωθείτε, ειδικά σε εκείνα που έχουν μικρές εσοχές στις οποίες μπορείτε να τρυπώσετε.

Στην ακροθαλασιά τώρα εκεί που σκάει το κύμα είναι πράγματι ωραία, η άμμος δεν σε ενοχλεί, δροσίζεστε και εάν είστε μόνοι σας μπορείτε να δοκιμάσετε αμέτρητες αμφίβιες στάσεις.

Οι πισίνες είναι επίσης ένα δημοφιλές σημείο για να κάνετε σεξ. Έχουν πολύ βολικές λαβές, τα σκαλάκια που μοιάζουν με φιλόξενο κάθισμα, το υγρό στοιχείο και η αίσθηση της prive πολυτέλειας είναι αφροδισιακά που δεν μπορείτε να προσπεράσετε. Εννοείται πως προσέχετε πολύ με το προφυλακτικό καθώς λάτεξ και χλώριο δεν πάνε μαζί.







Διαβάστε ακόμα