fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο φλέρτ: Mιλάτε συχνά, επικοινωνείτε καθημερινά αλλά αυτός δεν σας θέλει

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η ευγένεια και η συνεχή επικοινωνία δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θέλει να προχωρήσετε σε σχέση.

Μην σκάτε και μη σπαταλάτε ατελείωτες ώρες αναλύοντας με την κολλητή σας τι εννοεί ο...ποιητής. Τα σημάδια είναι ενδεικτικά και καλό θα είναι να τα δείτε εγκαίρως προκειμένου να αποφύγετε την κατάθλιψη.

Δεν απαντάει αμέσως: Είναι επίσης πολύ πιθανό να μην απαντάει και ποτέ! Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα, να είναι online στο chat, να πατάει ακόμα και like σε posts φίλων, και να μην ανοίγει το μήνυμα σας.

Σας μιλάει για την πρώην του. Την οποία έχετε την υποψία ότι δεν έχει ακόμα ξεπεράσει. Και ενώ ξέρει ότι τον θέλετε, εκείνος το μόνο που κάνει να είναι να αναφέρετε συνεχώς στην σχέση με την πρώην του.

Τα μηνύματά του είναι μονολεκτικά και αδιάφορα σαν να κάνει αγγαρεία ένα πράγμα. Ακόμα και όταν σας ρωτήσει κάτι, που προφανώς το κάνει από υποχρέωση και δε θα περιμένει καν την απάντηση σας.

Δε σας ρωτάει ποτέ τίποτα. Γιατι δεν νοιάζεται πραγματικά για εσάς απλά ρωτάει κάποια τυπικά πράγματα ή μόνο αυτά που τον ενδιαφέρουν. Μόλις πάρει την απάντηση που θέλει βιάζεται να κλέισει το τηλέφωνο.