fbpx

Πώς να μην χωρίσετε για...οικονομικούς λόγους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ακόμη και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια τσακώνονται για τα οικονομικά.

Όσο ερωτευμένοι και αν είστε όσο και αν η αγάπη σας για το έτερον ημισυ κρατάει κάμποσο καιρό τα χρήματα καλώς ή κακώς παίζουν σημαντικό ρόλο σε μια σχέση και μπορεί να αποτελέσουν αιτία χωρισμού. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει ο τρόπος που θα χειριστεί το ζευγάρι τα οικονομικά.

Για να είστε σίγουροι λοιπόν πως δεν θα χωρίσετε για οικονομικούς λόγους διαβάστε τι δεν πρέπει να κάνετε με τον σύντροφο σας.

Μην ανοίξετε κρυφά έναν τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης μην αρχίσετε να φυλάτε τα χρήματά σας κάπου αλλού. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται είναι ένα είδος απιστίας.

Μην περηφανεύεστε για την οικονομική σας άνεση. Πολλές φορές όταν η γυναίκα κερδίζει περισσότερα χρήματα από το σύντροφό της, δημιουργείται ζήλια και ξεκινάνε οι τσακωμοί.

Μην ξοδεύετε ασύστολα. Πολλές φορές ένα ζευγάρι τσακώνεται λόγω του τρόπου ζωής. Όταν για παράδειγμα πηγαίνετε για ψώνια και αγοράζετε τα τελείως απαραίτητα, ενώ ο σύντροφός σας θέλει να παίρνει τα πάντα και μόνο επώνυμα, αυτό δημιουργεί ρήξη ανάμεσα σας.

Να έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς έτσι ώστε ο καθένας να πληρώνει τα δικά του έξοδα. Αυτό συνήθως δημιουργεί περισσότερα προβλήματα ωστόσο στην αρχή της σχέσης θεωρούμε οτι είναι απαραίτητο.