fbpx

Ποια 10 πράγματα σας κάνουν... ακαταμάχητες! (Στους άντρες εννοείται...)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δεν είναι το αβυσσαλέο ντεκολτέ, τα μακρυά πόδια, ούτε τα ξανθά μαλλιά... Άλλα σας κάνουν πραγματικά ακαταμάχητες στα μάτια των αντρών!

Και όμως η εμπειρία ζωής δείχνει ότι τελικά, ακόμη και σε αυτά τα παράξενα όντα που λέγονται άντρες, δεν αρέσουν -μόνο- τα πλούσια κάλλη των γυναικών! Όχι ότι αυτά δεν μετράνε. Μετά όμως την πρώτη, δεύτερη άντε και τρίτη εντύπωση αλλά θα σας κάνουν ακαταμάχητες στα μάτια του!

Ποια είναι αυτά... 10 στο σύνολο. Συμπληρώστε τη λίστα ανάλογα με τα δικά σας προσόντα κορίτσια!

1. Χαζό κορίτσι, χαρά γεμάτο!
Μία γυναίκα που φλερτάρει με την κατάθλιψη και παραπονιέται για ΚΑΘΕ πτυχή της ζωής της είναι εντελώς απωθητική. Το χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για ξετρελάνει μία γυναίκα έναν άντρα. Εσύ με το τεράστιο αυτό χαμόγελο, μην το αφήνει ανεκμετάλλευτο!

2. Ντυθείτε γυναικεία
Οι πραγματικά ελκυστικές γυναίκες, φορούν αέρινα φορέματα, ή στενά τύπου Malena. Φορέματα με στιλ κάθε φορά είτε πάνε για καφέ ή παγωτό, φορέματα που κολάζουν στη νυχτερινή σας έξοδο!

3. Αγαπήστε το σώμα σας
Το να παραπονιέστε συνέχεια ότι πήρατε 1 κιλό το τελευταίο εξάμηνο, ή ότι δεν σας αρέσουν τα "ψωμάκια" σας είναι ό,τι πιο ξενέρωτο μπορείτε να κάνετε. Του αρέσετε ακριβώς για αυτό που είστε. Τι δεν καταλαβαίνετε;

4. Μαγειρέψτε (καλά)
Μία γυναίκα που ξέρει να μαγειρεύει κερδίζει πάρα πολλούς πόντους σε ΚΑΘΕ άντρα. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε για τον έρωτα και την κοιλιά...

5. Πάνω χέρι, κάτω χέρι...
Ο άντρας είναι εκ φύσεως το «ισχυρό φύλο» και θέλει να νιώθει τέτοιο. Αν του συμπεριφέρεστε σαν να μην έχει καμία επιρροή πάνω σας, πολύ γρήγορα θα σας αφήσει στα κρύα του λουτρού. Αντίθετα, μικρές κινήσεις που τον κάνουν να πιστεύει ότι έχει τον έλεγχο είναι το ζητούμενο. Μια ακαταμάχητη γυναίκα ξέρει ακριβώς πως να το πετύχει χωρίς να μειώνει στον ελάχιστο τον εαυτό της.

6. Κάντε τον να νιώσει ξεχωριστός
Ποιος είπε ότι οι άντρες είναι τα πιο αναίσθητα πλάσματα στον πλανήτη. Για την ακρίβεια, πολλές φορές είναι πολύ πιο ευαίσθητοι κι έχουν την ανάγκη την επιβεβαίωσης και της στήριξης. Όταν μια γυναίκα τους κάνει να νιώσουν ξεχωριστοί, έχουν καλύψει το 80% της απόστασης για κάτι μόνιμο.

7. Πάρτε πρωτοβουλίες στο κρεβάτι
Κανείς άντρας δεν θέλει να περάσει τη νύχτα του με... άψυχες κούκλες. Για αυτό πάρτε -μερικές φορές- το πάνω χέρι στο κρεβάτι και δεν θα βάλει καμία άλλη στο μάτι. Ξεκολλήστε με αυτά που 'χετε στο κεφαλάκι σας. Κανένας δεν θα σας κακοχαρακτηρίσει!

8. Μην το παρακάνετε με το αλκοόλ
Μια γυναίκα που θα γνωρίσει μεθυσμένη δεν έχει καμία απολύτως όρεξη να γνωρίσεις και νηφάλια. Οπότε Αυτό σου αρκεί για να σε πείσω να πίνεις με μέτρο τα σφηνάκια που σε κερνάνε;

9. Στοματάκι κλειστό!
Χμμμ... σας φαίνεται τρομερά δύσκολο; Δεν υπάρχει "δεν μπορώ", υπάρχει "δεν θέλω". Απλά δοκιμάστε ορισμένες φορές να το... βουλώνετε (να το θέσουμε κομψά).

10. Χάρη και ευγένεια
Ή μάλλον πιο σωστά, την «γυναικεία ευγένεια». Αυτή την απαλότητα, τη θηλυκότητα και χάρη που πρέπει να εκπέμπει κάθε γυναίκα που θέλει να θεωρεί τον εαυτό της ελκυστικό πλάσμα.