fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο σύζυγος σας φαντασιώνεται άλλες γυναίκες; Πως να το αντιμετωπίσετε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με ψυχραιμία...στην αρχή!

Είστε παντρεμένη και ευτυχισμένη τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο σύζυγος είναι καλός, περιποιητικός, σας αγαπάει, σας στηρίζει και εσείς είστε πάντα εκεί γι'αυτόν. Δεν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ζηλεύουν ωστόσο έχετε καταλάβει οτι ο πολυαγαπημένος σας σύζυγος φαντασιώνεται άλλες γυναίκες για να έρθει σε οργασμό την ώρα του σέξ.

Τι να κάνετε; Πως να αντιδράσετε όταν διαπιστώσετε οτι κάποιες απο τις γυναίκες που φαντασιώνεται είναι απο τον στενό κοινωνικό σας κύκλο;

Καταρχάς μείνετε ψύχραιμες διότι το 99% των ανδρών μετά απο δέκα χρόνια γάμου φαντασιώνεται άλλες γυναίκες. Το υπόλοιπο 1% που δεν το κάνει είναι απλά...νεκροί! Αντιδράστε σε αυτό με χαλαρό τρόπο ή παιχνιδιάρικο. Το ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως καλό θα ήταν να μπείτε και εσείς σε έναν νέο δικό σας ρόλο, πείτε του με έντονο τρόπο να σταματήσει να σας αποκαλεί με άλλο όνομα αν το κάνει, αρπάξτε τον δυνατά την ώρα του σεξ ή δείξτε του με έναν τρόπο οτι και εσείς φαντασιώνεστε κάποιον άλλον. Η αντίδραση του θα έχει ενδιαφέρον καθώς σίγουρα δεν θέλει να σας "μοιράζεται". Αντιμετωπίστε την συγκεκριμένη κατάσταση με όση ψυχραιμία σας διακρίνει και να είστε διαλλακτικές. Δεν είναι αιτία χωρισμού αν φαντασιώνεται την Κιμ Καρντάσιαν. Αν τώρα σας αποκαλεί Ντόρα όπως λένε την σέξι μαμά του κολλητού του γιού σας τότε υπάρχει θέμα.