fbpx

Η Lady Gaga αρραβωνιάστηκε την περασμένη Δευτέρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ποιός είναι ο αγαπημένος της;

Ποιός είναι ο Κριστιάν Καρίνο που της χάρισε το μονόπετρο;

Ο Καρίνο είναι ατζέντης καλλιτεχνών για λογαριασμό του πρακτορείου Creative Arts- Agency, στο οποίο ανήκει και η Lady Gaga. Η Gaga ειναι μια απο τις δεκάδες διάσημες πελάτισσες που αντιπροσωπεύει. Ο Καρίνο κάνει αυτή την δουλειά πολλά χρόνια και είναι συνηθισμένος να συναναστρέφεται μεγάλους σταρ και διάσημους celebrities.

Κολλητός του είναι ο γνωστός σχεδιαστής Tommy Hilfiger.

Πριν απο την Lady Gaga έβγαινε με την Lauren Cohan, πρωταγωνίστρια στο σήριαλ The Walking Dead. Είχαν μια έντονη σχέση.

Εδώ με την Cohan και τον Tommy Hilfinger

Με την Gaga ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Φεβρουάριο του 2017, όταν η σταρ ετοιμαζόταν για την εμφάνιση της στο Super Bowl. Οι παπαράτσι τους έπιασαν να φιλιούνται και να βγάζουν selfies στο γήπεδο. Την προηγούμενη μέρα είχαν εμφανιστεί σε επίδειξη που διοργάνωσε ο Tommy Hilfinger στην Venice Beach.

Όταν έκλεισαν έξι μήνες ως ζευγάρι, οι φήμες οργίαζαν οτι είχαν αραβωνιαστεί κρυφά το καλοκαίρι του 2017. Ωστόσο κανείς απο τους δύο δεν επιβεβαίωσε το γεγονός. Προτίμησαν να φωτογραφίζονται στα social media ενώ όταν η Gaga έκανε περιοδεία είπε το εξής πάνω στην σκηνή " Το καλύτερο πράγμα που συμβαίνει οταν είσαι ερωτευμένη με κάποιον, είναι να τον έχεις δίπλα σου για να σε πιάσει αν πέσεις".