fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρέπει τελικά να έχουμε στρατηγική για να κρατήσουμε έναν άντρα;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το αιώνιο δίλημμα "να είμαι ο ευατός μου ή να παίξω τον ρόλο σωστά";

Γνωρίσατε έναν φοβερά cool και ωραίο τύπο ο οποίος δείχνει καλή περίπτωση για να ασχοληθείτε μαζί του. Ανταλλάξατε τηλέφωνα, βγήκατε μια- δύο φορές και τώρα ξεκινάει το...ψήσιμο. Η τελικά όχι; Πρέπει να παίξετε το ανόητο αυτό παιχνιδάκι που θέλει την γυναίκα να προσποιείται την δύσκολη/απαιτητική/ λίγο σκύλα προκειμένου να κολλήσει μαζί σας;

Πολλές γυναίκες μπαίνουν στην διαδικασία να υιοθετήσουν μια διαφορετική συμπεριφορά απο αυτή που έχουν και να το "παίξουν" δύσκολες προκειμένου να τραβήξουν το ενδιαφέρον του άνδρα που έχουν βάλει στόχο.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετές οι οποίες δεν επιθυμούν να μπούν στην διαδικασία μια ψεύτικης συμπεριφοράς καθώς σιχαίνονται να χαμογελάνε συνεχώς, να δείχνουν ευχάριστες και να προσποιούνται τις δύσκολες.

Οι άνδρες όμως ποιές θέλουν τελικά; Αυτές που είναι ( το παίζουν δηλαδή) δύσκολες ή τις πιο αυθόρμητες και αληθινές;

Ας είμαστε ειλικρινείς, για να γοητεύσετε κάποιον χρειάζεται τέχνη. Επιπλέον σε όλα τα αρσενικά αρέσει το ερωτικό παιχνίδι και σε λογικά πλαίσια αγαπούν τον ρόλο του κυνηγού. Άλλωστε ποιά θα ήταν η "νοστιμιά" του φλερτ αν δεν υπήρχε το "παιχνίδι" ανάμεσα στον άνδρα και την γυναίκα; Με απλά λόγια το "ψήσιμο" που κάνει η γυναίκα στον άνδρα είναι αναμενόμενο απο τα αρσενικά.

Όμως μην ξεχνάτε οτι και αυτοί παίζουν το ίδιο «παιχνίδι» -όχι όλοι, κάποιοι. Λίγο ταλαιπωρία, λίγο ανασφάλεια, σας έχουν στην πρίζα συνεχώς φροντίζουν ώστε στη σχέση να υπάρχει άφθονο αλατοπίπερο.

Η στρατηγική είναι σχεδόν πάντα αυτό που σας προτείνουν οι φίλες να κάνετε. Το θέμα είναι αν μπορείτε. Αν θέλετε. Αν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας. Η ζωή έχει αποδείξει ότι τέτοιου τύπου χειρισμοί πιάνουν, έχουν αποτελέσματα… Συνήθως όμως εις βάρος του άλλου! Από την άλλη, ο σωστός δρόμος περιέχει υπομονή και ρίσκο.

Η τελική επιλογή είναι δική σας και έχει να κάνει περισσότερο με την προσωπικότητα σας. Με τη στρατηγική είναι σαν να προσπαθείτε να μεγαλώσετε ένα φυτό και να του δώσετε καρπούς με ορμόνες και φυτοφάρμακα. Διαφορετικά, χωρίς στρατηγικές είναι σαν να μεγαλώνετε βιολογικά ένα φυτό και να περιμένετε να δώσει μέσα στο σωστό κύκλο της ζωής του τα φύλλα, τα λουλούδια και τους καρπούς του.