Σημάδια οτι δεν έχετε ξεκολλήσει ακόμη με τον πρώην.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι τελικά τόσο δύσκολο να ξεκολλήσεις από κάποιον;

Ο χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και το να προχωρήσει κανείς μετά, ειδικά αν είναι ακόμα ερωτευμένος, είναι ακόμα δυσκολότερο. Ο καθένας θέλει διαφορετικό χρόνο για να αντιληφθεί ότι πλέον δεν είναι σε σχέση και διαφορετικό τρόπο για να ξεπεράσει τον άλλον. Πως θα διαπιστώσετε οτι δεν έχετε ξεπεράσει τον πρώην σύντροφο σας ή οτι ο καλός σας δεν είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του;

Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι όχι απλά δεν ξεπεράσατε την προηγούμενη σχέση αλλά αναπτύσσετε εμμονές με αυτή.

Συχνό σημάδι είναι η αίσθηση ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον πρώην και αισθάνεστε ότι βρίσκετε σε ένα τούνελ που πέφτει πάνω του.

'Εχετε έντονο άγχος που σταματά μόνο όταν του μιλάτε ή όταν τον βλέπετε. Αισθάνεστε ένα είδος εξάρτησης που σας αναγκάζει να τηλεφωνείτε και να λέτε: «Ήθελα απλά να σε ακούσω» ή στέλνετε μηνύματα του τύπου: «Θέλω απλά να δω τι κάνεις; Αν δεν θες μη μου απαντάς δεν πειράζει»

Έχετε δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα "πως θα ζήσετε μακριά του; Πώς θα καταφέρετε να επιβιώσετε; Που θα βρείτε ξανά τέτοιο σύντροφο; Όλα αυτά δυστυχώς σας οδηγούν στο να γυρνάτε πίσω στον πρώην αναζητώντας τη σιγουριά της σχέσης σας.

Κάνετε συνέχεια online παρακολούθηση, είτε επισκέπτεστε συχνά το προφίλ του πρώην αγαπημένου σας στο Facebook, είτε googlάρετε διαρκώς το ονοματεπώνυμό του.

Κρατάτε σχεδόν όλα τα αναμνηστικά της προηγούμενης σχέσης, ρούχα, φωτογραφιες, δώρα, ερωτικές επιστολές.

Ταράζεστε όταν κάποιος αναφέρει κάτι για την πρώην σχέση σας. Για παράδειγμα οι φίλοι σας ότι συνάντησαν τον πρώην σας.

Προοχή η εμμονή στο παρελθόν μπορεί να δημιουργήσει κλίμα απιστίας και ζήλιας σε μια κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενη νέα σχέση.