fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι να κάνετε αν ο σύντροφος σας εκμεταλλεύεται την καλή οικονομική σας κατάσταση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μήπως να χωρίζατε σε 5 απλά βήματα;

Και μάλιστα χωρίς να έχετε καθόλου ενοχές. Αν ο φίλος σας είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, παραβατικός, έχει μια part time δουλειά, του αρέσει να "αράζει" χαλαρός στο διαμέρισμα σας (όπου για όλα πληρώνετε εσείς) και δεν δείχνει να ξεκολλάει απο δίπλα σας τότε μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την σχέση. Ειδικά αν ο αγαπημένος σας είναι πάνω απο 30 χρονών, εξακολουθεί και μένει με τους γονείς του τότε είναι απαράδεκτο να μην είναι ικανός να συντηρήσει τον ευατό του, να μην μπορεί να σας βγάλει έξω και να αναγκάζεστε να πληρώνετε εσείς συνέχεια. Αν λοιπόν σας έχει κουράσει αυτή η νοσηρή κατάσταση και δεν θέλετε να βλέπετε τον λογαριασμό σας στην τράπεζα μονίμως άδειο τότε πρέπει να δράσετε άμεσα.

Πως όμως θα απομακρύνετε αυτόν τον σύντροφο- καιροσκόπο απο την ζωή σας χωρίς ωστόσο να σηκώσετε θύελλα αντιδράσεων αποφεύγοντας τους έντονους διαπληκτισμούς;

Ακολουθήστε τις παρακάτω 5 συμβουλές και θα εξαφανιστεί σύντομα απο την ζωή σας.

1. Προτείνετε να πάτε φαγητό, καλέστε ταξί και αφήστε τον να το πληρώσει λέγοντας του οτι δεν έχετε ψιλά.

2. Παραγγείλτε το πιο ακριβό μενού των 70 ευρώ το άτομο και ένα καλό ( και ακριβό) κρασί. Όταν έρθει ο λογαριασμός ζητήστε του να πληρώσει αυτός γιατι διαφορετικά δεν θα σας ξαναδεί.

3. Την επομένη φορά που θα έρθει στο σπίτι σας για να...αράξει δείξτε του τα κοινόχρηστα και τον αυξημένο λογαριασμό της ΔΕΗ. Ζητήστε του να πληρώσει μέρος του ποσού ή και ολόκληρο.

4. Βάλτε σε ένα πακέτο όλα τα ρούχα, αθλητικά, αξεσουάρ, προσωπικά είδη και ζητήστε του να τα μεταφέρει στο πατρικό του, εκεί που ανήκουν δηλαδή.

5. Αλλάξτε την κλειδαριά του σπιτιού σας και μην απαντάτε στα τηλέφωνα. Γιορτάστε την ελευθερία σας με ένα ακριβό dinner με τις κολλητές σας!