fbpx

Σχέση απο απόσταση: Πως μπορείτε να την κρατήσετε ζωντανή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Όταν το τηλέφωνο γίνεται σκουλαρίκι!

Ας είμαστε ρεαλιστές και ας ξεκινήσουμε απο το γεγονός οτι ένας έρωτας που μετρά πολλά χιλιόμετρα μπορεί να γίνει κινηματογραφικός, μυθιστορηματικός, τραγικός, γλυκός, αλλά εύκολος δεν πρόκειται να γίνει με τίποτα. Και για κανέναν λόγο. Είναι βέβαια κι αυτοί που μοιάζουν να επιδιώκουν τη σχέση εξ αποστάσεως, για να απολαμβάνουν την ελευθερία που τους προσφέρει.

Ωστόσο το θέμα "σχέση από απόσταση" είναι αρκετά ιδιαίτερο, ευαίσθητο και ζόρικο και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος το έχει βιώσει και έχει αντέξει ως το τέλος, είναι ένας πραγματικός ήρωας. Ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε αξιοπρεπώς σε μια σχέση απο απόσταση.

Μην γκρινιάζετε: Προσπαθήστε να είστε χαλαροί (ή έστω να δείχνετε έτσι) και όταν μιλάτε να μην βγάζετε μιζέρια και γκρίνια. Να ξέρετε οτι από απόσταση είναι πολύ πιο εύκολο να σας την "κάνει" (το 'κανε και δεν θα το μάθετε και ποτέ...).

Κάντε οικονομία χρημάτων και χρόνου: Κλείστε νωρίς εισιτήρια, βρείτε προσφορές, δείτε τις μέρες που έχετε άδεια κλπ και προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας.

Ζηλέψτε σε λογικά πλαίσια: Η ζήλια δεν καταστρέφει και τόσο την σχέση. Ίσα ίσα που την δυναμώνει. Δεν μιλάω για την αρρωστημένη ζήλια αλλά για την ζήλια "ενδιαφέρον". Η ζήλια η σωστή, μόνο υγιή αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Δείχνει ενδιαφέρον και νοιάξιμο.

Εμφανιστείτε εκεί που δεν το περιμένει: Εκπληξη απο τις λίγες. Καλό θα είναι να μην έχετε προετοιμάσει το έδαφος από πριν.

Φλερτάρετε μέσω chat, Skype, στείλτε σεξι φωτό στο messenger, γράψτε ερωτικά quotes στο instagram γενικώς "παίξτε" με τον σύντροφο σας. Είναι πολυ ερεθιστικό όλο αυτό το παιχνίδι απο απόσταση.

Να βρίσκετε συνεχώς νέα θέματα για συζήτηση έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον η κουβέντα σας.

Μην μιλάτε άσκοπα και μην χάνετε όλο τον ελεύθερο χρόνο στο chatting και στο texting με τον αγαπημένο σας.

Αποκτήστε κοινά ενδιαφέροντα έστω και απο απόσταση. Διαβάστε το ίδιο βιβλίο, δείτε την ίδια ταινία, παρακολουθήστε το ίδιο σήριαλ ή ξεκινήστε μια νέα κοινή ασχολία. Μετά θα είναι πολύ εύκολο και ενδιαφέρον να μιλήσετε και να σχολιάσετε τις εμπειρίες σας