fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρίσκεστε σε διπλό ταμπλό; Υπάρχουν τρόποι να μη σας καταλάβουν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κερδίστε χρόνο με τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές

Στην αρχή είναι ωραίο, έχει πλάκα, δείχνετε το ενδιαφέρον σας και στους δύο και περνάτε καλά. Δεν σας νοιάζει για το μετά, σας φαίνεται πολύ μακρινό και φυσικά δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις αφού απολαμβάνετε το ενδιαφέρον και από τους δύο άντρες. Και τα προνόμια!

Tι γίνεται όμως όταν τα πράγματα στενεύουν; Και κυρίως όταν σας αρέσουν διαφορετικά πράγματα στον καθένα; Η επιλογή είναι δύσκολη διότι ένας από τους δύο θα λάβει ένα δυσάρεστο νέο. Αυτό που έχει σημασία είναι όμως να κάνετε την σωστή επιλογή και να κοιτάξετε πρώτα τον εαυτό σας! Μέχρι όμως να αποφασίσετε πρέπει να μην σας καταλάβουν οι ενδιαφερόμενοι.

Το διπλό ταμπλό τις περισσότερες φορές είναι βολικό και φυσικά περνάτε "ζάχαρη" και με τους δύο, δεν θέλετε να διαλέξετε άμεσα, και γιατί άλλωστε; Ωστόσο ο χρόνος είναι ο πιο πολύτιμος φίλος σας και πρέπει να τον κερδίσετε με όποιον τρόπο προκειμένου να είστε διαθέσιμες για τους αντρες της ζωής σας. Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε:

Σφράγισμα των διαρροών. Κρατήστε το επτασφράγιστο μυστικό, ακόμη και από τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Κάθε άνθρωπος που γνωρίζει, πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να καρφωθείτε. Μην μιλάτε, μην λέτε τίποτα!

Social media, o μεγάλος ρουφιάνος. Και βασικός σας εχθρός καθώς μαθαίνουν όλοι τα πάντα! Τα κλείνετε όλα, φυσικά ή δεν "ανεβάζετε" τίποτα παρά μόνο τον σκύλο σας, ένα λουλούδι, ενα τοπίο. Κοινοί φίλοι και tags θα σας προδώσουν πολύ γρήγορα.

Κινηθείτε σε διαφορετικά μέρη. Διαφορετικές περιοχές, διαφορετικούς κόσμους αν γίνεται. Όσο πιο μακριά είναι ο ένας από τον άλλο, τόσο ασφαλέστερα για εσάς τα πράγματα.

Διαφορετικά κινητά. Απαραιτήτως και μάλιστια φροντίστε να είναι κλειστό το δεύτερο, ακόμη και εξαφανισμένο, όταν βρίσκεστε με τον άλλο από τους δύο.

Διατήρηση low profile και γενικότερα, αποφυγή διακίνησης της παραμικρής υποψίας. Το πιάνουν στον αέρα οι περισσότεροι άντρες το πώς νιώθετε και το τι συμβαίνει. Πρέπει να βρίσκεστε σε θέση να επιβεβαιώνετε μόνιμα τις κινήσεις σας, και να μην μένετε ποτέ ακάλυπτες το παραμικρό λαθάκι μπορεί να σας στοιχίσει.

Το τι θα γίνει στο τέλος εξαρτάται από εσάς! Αν δεν αποφασίσετε εγκαίρως το πολύ πολύ να τους χάσετε εν τέλει και τους δυο και να πληγωθείτε από όλη αυτή την κατάσταση.
Αλλά στην τελική μήπως είναι και το καλύτερο να μην είστε με κανέναν από τους δυο; Και να βρείτε κάποιον που να κάνει για δυο;(!)