fbpx

Το σέξ μπορεί να σας αδυνατίσει

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν βαριέστε θανάσιμα το γυμναστήριο αλλάξτε...συνήθειες και γυμναστείτε στο κρεβάτι.

Θα μπορούσε και είναι τελικά μια εναλλακτική πρόταση άσκησης που τονώνει το μυϊκό σας σύστημα, βοηθάει στο κάψιμο θερμίδων και σας διασκεδάζει ταυτόχρονα. Το έντονο και παθισμένο σεξ μπορεί να αντικαταστήσει το γυμναστήριο και να σας αδυνατίσει χαρίζοντας σας ένα ικανοποιητικά γυμνασμένο σώμα. Μάθετε πως:

Με την στάση doggystyle (στα τέσσερα). Όπως η ιεραποστολική, έτσι και το doggystyle γυμνάζει τους μύες του «πυρήνα» στην γυναίκα και σε μικρότερο βαθμό τους γλουτούς και τους τετρακέφαλους της. Για περισσότερη εστίαση στα χέρια, τους ώμους και τους μύες του στήθους, η γυναίκα αντί να έχει τα χέρια της στο κρεβάτι μπορεί να στηριχτεί σε έναν τοίχο. Οι θερμίδες που χάνετε είναι 300 θερμίδες για τους άνδρες και 200 θερμίδες για τις γυναίκες

Όρθια στάση. Από τις πιο απαιτητικές στάσεις, με την γυναίκα να κρεμιέται χωρίς στήριξη από τον άντρα έχοντας τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από την μέση του και τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του. Στην στάση αυτή δουλεύουν αρκετά οι πάνω μύες των ποδιών (τετρακέφαλοι, γλουτοί), ο «πυρήνας» και όλοι οι μύες των χεριών . Οι θερμίδες που χάνετε είναι 400 θερμίδες για τους άνδρες και 350 θερμίδες για τις γυναίκες

Το ανάποδο καρεκλάτο. Ο άντρας κάθεται στον καναπέ, την καρέκλα ή την γωνία του κρεβατιού και η γυναίκα κάθεται πάνω σου με γυρισμένη την πλάτη. Εκτός του ότι είστε σε πιο κοντινή επαφή και μπορεί να τυλίξει ο άντρας τα χέρια του τριγύρω σας καίτε και 200 θερμίδες ο καθένας.

Η στάση γέφυρα. Με 250 θερμίδες για τους άνδρες και 380 θερμίδες για τις γυναίκες καταλαβαίνετε πως πρόκειται για μια αρκετά απαιτητική στάση, στην οποία η γυναίκα στέκεται ανάσκελα με τα τέσσερα της άκρα να κρατούν το σώμα της στον αέρα, σαν τραπεζάκι και ο άντρας διεισδύει γονατιστός. Χρειάζεται δύναμη και σταθεροποίηση από πλευράς της για να μην… φύγει. Ακόμα και αν χρησιμοποιήσει μερικά μαξιλάρια κάτω από την πλάτη της ως βοήθημα, οι γλουτοί και οι προσαγωγοί της θα εξακολουθούν να δουλεύουν σαν τρελοί, όπως επίσης και οι γάμπες, οι δικέφαλοι, οι τρικέφαλοι και οι κοιλιακοί της. Ο άντρας από την άλλη πλευρά γυμνάζει κατά κύριο λόγο τους μύες των χεριών.