fbpx

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν τους άντρες;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γι'αυτό και δεν στεριώνετε πουθενά;

Είναι όλοι οι άντρες γύρω σας ελαττωματικοί/ περίεργοι/ προβληματικοί ή κάτι ξεκινά από εσάς; Εννοείται πως δεν γίνεται να γενικεύετε και να τσουβαλιάζετε τον μισό πληθυσμό επειδή έχετε κάποιες αρνητικές εμπειρίες. Η κακή σχέση με τους άντρες δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός που προκύπτει στη ζωή σας και ούτε σημαίνει ότι φταίτε εσείς γι αυτό. Τότε ποιός φταίει; Μήπως οι άντρες που γνωρίσατε;

Δεν ευθύνονται οι άντρες που γνώρισατε σε καμία περίπτωση. Εσείς τους επιλέξατε έστω και υποσυνείδητα. Εσείς γοητεύτηκατε από ένα συγκεκριμένο μοτίβο που ολοκληρώνει την εικόνα που έχετε για εκείνους. Και επιλέγουμε ανθρώπους που επιβεβαιώνουν την εικόνα που έχουμε για τους άλλους, είτε είναι αρνητική είτε θετική. Κάποιο ρόλο έχει παίξει ο μπαμπάς σας στην όλη κατάσταση. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους απόντες πατέρες που δεν δείχνουν τρυφερότητα αλλά και σε εκείνους που παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως τέλειους, σας κάνουν τα χατίρια και δεν καταφέρνετε ποτέ να τους απομυθοποιήσετε.

Μισείτε τους άντρες γιατι προφανώς αυτοί που γνωρίσατε σας έχουν προκαλέσει δάκρυα και απελπισία. Κάποιοι σας έχουν πληγώσει και μάλιστα πολύ. Αλλά μην στρίβετε μόνες σας το μαχαίρι μέσα στις πληγές σας. Δεν είναι η απόρριψη όλων των ανδρών η γιατρειά που ψάχνετε.

Τι πρέπει να κάνετε

Πρέπει να δώσετε χρόνο στον ευατό σας ώστε να σκεφτεί λογικά. Ποτέ δεν πρέπει να βάζουμε ανθρώπους/καταστάσεις κλπ, στο ίδιο τσουβάλι, επειδή ένα μέρος απο αυτούς μας φέρθηκε άσχημα ή δε μας φέρθηκε όπως θέλαμε .Καλό θα είναι να επισκεφτείτε έναν ειδικό ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον ευατό σας και να σταματήσετε να σκέφτεστε με θυμό. Υπομονή, χρειάζεται προσπάθεια και χρόνος.