fbpx

O bon viveur της πλάκας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πως θα τον αναγνωρίσετε

Απο την μέρα που τον γνωρίσατε δεν πέρασε ούτε ένα πρωινό που δεν σας έστειλε καλημέρα. Καλημέρα το πρωί, καληνύχτα το βράδι, τέσσερα-πέντε ξεκάρφωτα στη διάρκεια της μέρας, λίγο από μπαλάντες, κανά Ευρωπαϊκό προορισμό με την ανάλογη υπόσχεση βεβαίως, σπόντες για όσα θα σας έκανε από κοντά, όταν, αν κι εφόσον βρεθείτε επιτέλους. Πες τα σε καμιά άλλη αυτά αγαπητέ μας bon viveur του γλυκού νερού.

Ωστόσο οι περισσότερες γυναίκες δυστυχώς το "καταπίνουν" το παραμύθι καθώς οι bon viveur είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι. Συναισθηματικοί χωρίς να γίνονται λιγούρια, μυστήριοι χωρίς να γίνονται κρυψίνοι και ευγενείς χωρίς να χαρακτηρίζονται φλώροι. Εεε δεν θέλει και πολύ μια γυναίκα για να ερωτευθεί, πόσο μάλλον αν υπάρχει και χημεία στο σεξ. Εκπαιδευμένοι και εκεί!

Και να οι τρέλες και να τα μελλούμενα τ’ αδιευκρίνιστα, τα πού θα πάτε, τι χρώμα θα βάψετε τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας στο σαλέ της Ελβετίας, πως θα ονομάσετε το παιδί σας και που θα μείνετε όλοι μαζί ως οικογένεια στο μέλλον. Ο bon viveur της πλάκας είναι έμπειρος player και εύκολα μπορείτε να "τσιμπήσετε" απο τις τις πίπες ολκής που σερβίρει ο τύπος. Μπορεί να την πατήσετε μαζί του όσο υποψιασμένες και αν είστε καθώς τον πλασάρει τον ευατό του όπως πρέπει και στις σωστές δόσεις. Και ευαίσθητος και δυναμικός, και του δρόμου και του σαλονιού. Είναι πρώτος στην μαλαγανιά και δύσκολα τον πιάνετε στα σημεία. Ξέρει να τρώει, να κυκλοφορεί σε καλά ρεστοράν, ντύνεται σωστά, έχει τρόπους, και είναι large. Πόσο να αντισταθεί ένα θηλυκό;

Πώς θα τον ανακαλύψετε

Δεν σας σας καλεί σχεδόν ποτέ στο σπίτι του.

Κάνετε σεξ σε lux ξενοδοχεία, παραλίες, λοφάκια, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το παίζει ρομαντικός και γκλαμουριάρης τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα απλά δεν τον βρίσκετε ποτέ.

Λέει ευφάνταστες ιστορίες απο αυτές που ακούτε μόνο στις ταινίες.

Κάτι έκτακτο προκύπτει συνέχεια και πρέπει να φύγει ξαφνικά.

Το κινητό είναι η συνέχεια του χεριού του. Ζει και αναπνέει μέσα απο αυτό.

Διαθέτει πολύ καλό κοινωνικό κύκλο, όλοι μιλάνε με καλά λόγια γι'αυτόν αλλά κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την οικογενειακή του κατάσταση.

Ούτε λόγος φυσικά να γνωρίσετε τους συγγενείς του. Κάπου στην Αμερική/ Αγγλία/ Μονακό βρίσκονται.