fbpx

Τι γίνεται όταν δεν βλέπετε και τόσο φιλικά τον κολλητό σας;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια δύσκολη και πολύπλοκη κατάσταση δυστυχώς.

Με τον κολλητό σας από την πρώτη στιγμή που τον είδατε νιώσατε μια οικειότητα κι ότι θα μπορούσατε άνετα να μιλάτε μαζί του για ώρες και τίποτα παραπάνω όμως. Κάνετε παρέα, πηγαίνετε σινεμά, για φαγητό έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και ταιριάζετε σε όλα.

Κάποια στιγμή όμως σας αποκαλύπτει οτι θα κάνει σχέση με μια κοπέλα που του γνώρισαν. Μήπως αισθάνεστε να φεύγει η γή κάτω απο τα πόδια σας; Νιώσατε περίεργα όταν το μάθατε γιατί όντως πιστεύατε ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω κι όχι να μείνει μόνο στο φιλικό κομμάτι. Τον σκέφτεστε συνέχεια και δεν μπορείτε να ησυχάσετε;

Τι πρέπει να κάνετε:

Καταρχήν μην απογοητεύεστε. Είτε το πιστέψετε, είτε όχι, έχουμε βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά συνηθισμένο γεγονός, το οποίο είναι και τις περισσότερες φορές αναπόφευκτο, όταν έχεις άντρα «φίλο»: Τον έρωτα.Τον ερωτευτήκατε δεν είστε υποχρεωμένες να απολογηθείτε σε κανέναν. Απο’κει και πέρα, το θέμα έχει κι άλλα σημεία τα οποία δεν μπορείτε να παραβλέψετε, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι του αρέσετε: Έχει κοπέλα πλέον, η οποία καλώς ή κακώς θα είναι η πρωταγωνίστρια στη ζωή του. Καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε το θέμα με ψυχραιμία. Μην αρχίσετε να κακολογείτε το νέο του κορίτσι και μη μιλάτε άσχημα γι'αυτήν. Εσείς θα βγείτε χαμένες στο τέλος της ημέρας.

Αν τώρα αυτή η κατάσταση σας κάνει να πονάτε και υποφέρετε πραγματικά τότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε διακριτικά. Οκ τον αγαπάτε, τον σκέφτεστε, τον πονάτε, τον θέλετε όσο τίποτα, όμως καλό θα ήταν να σκεφτείτε πρώτα και κύρια τον εαυτό σας. Απομακρυνθείτε απ’τη ζωή του κι απ’ότι σας τον θυμίζει κι αφήστε για λίγο τον χρόνο να κυλήσει. Δεν γεννήθηκατε για να λαμβάνετε την αγάπη και το ενδιαφέρον κάποιου σε «δόσεις», ούτε σας αρέσει να παίζετε τον ρόλο του κομπάρσου.

Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που να αξίζει την προσοχή σου και να είναι 100% δικό σας. Αληθινά δικό σας!