fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το sexting μας κάνει καλό η απλά "σκοτώνουμε" τον χρόνο μας;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αν το κάνετε με προσοχή μπορεί να δώσει αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στη σχέση σας.

Τα social media είναι πλέον το ιδανικό ‘έδαφος’ για φλερτ, νέες καυτές γνωριμίες και ότι άλλο προκύψει. Είναι εξάλλου πάρα πολύ πιο εύκολο να μιλήσετε σε κάποιον με τον οποίο δεν χρειάζεται να βγείτε ραντεβού βιώνοντας την αμηχανία της πρώτης γνωριμίας. Ετσι είναι πολύ εύκολο να ανταλλάξετε καυτά μηνύματα χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Πόσο καλό μας κάνει όμως το sexting με έναν κυριολεκτικά άγνωστο; Τι γίνεται αν είστε ήδη σε κάποια σχέση; Μπορεί ένα αθώο φλερτ στα social media να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό; Μήπως δεν σας παίρνουν πολύ σοβαρά επειδή είστε "διαθέσιμες" on line;

Διαβάστε γιατί το sexting δεν είναι τοσο κακό όσο πιστεύετε:

Καταρχάς απολαμβάνετε την χαμένη αυτοπεποίθηση με το να ακούτε απο κάποιον πόσο όμορφη/ θεά/ κορμάρα είστε

Τα ερωτικά παιχνίδια αυξάνουν τη λίμπιντο με όποιο τρόπο και αν γίνονται.

Είναι ένα θαυμάσιο ερωτικό παιχνίδι μεταξύ συντρόφων. Και όταν ξέρετε να το "παίζετε" σωστά, μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος σας - δικό σας και της σχέσης σας.

Δεν κινδυνεύετε να νοσήσετε από αφροδίσια νοσήματα. Καλύτερα να δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε το συναισθηματικό σοκ απο τον ιό του HIV.

Δεν αγχώνεστε για το το θα φορέσετε, τι θα πείτε ή αν θα αργήσετε στο...ραντεβού σας. Το θέμα είναι να είστε on line.

Πρόσφατα διερευνήθηκε κατά πόσο το sexting μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική ικανοποίηση. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι με σταθερή ή περιστασιακή σχέση που κάνουν sexting εκφράζουν μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση από τον σταθερό ή τον περιστασιακό σύντροφό τους.