fbpx

Έχετε κόλλημα με παντρεμένο; Μάθετε γιατί πρέπει να ξεκολλήσετε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σε καμία δεν αρέσει να είναι η δεύτερη επιλογή στην καρδιά ενός άντρα.

Σίγουρα είναι συναρπαστικό να έχετε μια παράνομη σχέση με έναν παντρεμένο άντρα καθώς το πάθος ξεχειλίζει και οι ερωτικές στιγμές μαζί του είναι πολύ δυνατές. Ταυτόχρονα όμως είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στον κόσμο που θα μπορούσε να σας συμβεί, ειδικά αν αυτός επιστρέφει και είναι καλά με τη σύζυγό του. Αν λοιπόν είστε ερωτευμένη με έναν τέτοιο άνθρωπο θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά για το αν θα προχωρήσετε. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και ίσως αναθεωρήσετε και δείτε με πιο ψύχραιμο μάτι τον παράνομο έρωτα σας.

Μάλλον δεν θα αφήσει τη σύζυγό του. Συνειδητοποιήστε το , ότι δεν πρόκειται να αφήσει την γυναίκα του. Μάλλον θέλει να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, και αν δεν βάλετε ένα τέλος σε αυτό, δεν πρόκειται να πάτε παρακάτω.

Μη τον εμπιστεύεστε. Ακόμα και αν αποφασίσει να αφήσει τη σύζυγο του πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να μη κάνει τα ίδια και με εσάς; Αν εξαπάτησε μια φορά τότε το πιθανότερο είναι ότι θα το ξανακάνει.

Αποδεχτείτε τη ζήλια σας. Οταν έλκεστε από έναν παντρεμένο με μαθηματική ακρίβεια θα ζηλεύετε τη γυναίκα του. Προσπαθήστε να κάνετε ειρήνη με το πράσινο τέρας της ζήλιας γιατί θα σας εξαντλήσει κυριολεκτικά.

Σκεφτείτε αν περνάτε πραγματικά καλά. Σας κάνει ευτυχισμένη να τον βλέπετε μόνο Σαββατοκύριακα και αυτό αργά το βράδυ; Οσο εξαιρετικός και αν είναι πρέπει να τελειώσει όλο αυτό.

Μη κατηγορείτε τον ευατό σας. Οχι δεν είστε η αιτία του κακού. Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό του που αποφάσισε να απατήσει την γυναίκα του.

Ξεκολλήστε και βρείτε κάποιον για να ασχολείστε και να είστε πρώτη στη καρδιά του. Δεν θα ήταν πολύ καλύτερο να είστε με κάποιον με τον οποίο θα έχετε αποκλειστικότητα και θα είστε 100% ευτυχισμένες;