fbpx

Πρώτο ραντεβού: Γιατί δεν πρέπει να κάνετε σέξ μαζί του

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και όχι μόνο στο πρώτο ραντεβού αλλά και στα επόμενα...

Ξεκινάμε απο τα βασικά οτι καλό σεξ δεν κάνετε σχεδόν ποτέ στο πρώτο ραντεβού. Ok, γνωρίσατε έναν πολύ ωραίο τύπο, είναι σέξι, τα λέει ωραία, έχει στυλ και σας ποθεί. Πριν ενδώσετε και αφήσετε τα άγρια ένστικτά σας ελεύθερα, σας έχουμε κάποιους λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να αποφύγετε το sex στο πρώτο ραντεβού.

Διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και δεν θα βγείτε χαμένες!

Αν δεν σκοπεύετε να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τον τύπο και εν ολίγοις την επόμενη μέρα να εξαφανιστείτε, μην του δώσετε την ευκαιρία να σας βγάλει αυτό που λέμε το όνομα και να σας συστήσει και στους φίλους του! Σκληρό, αλλά συμβαίνει.

Δεν φοράτε τα κατάλληλα εσώρουχα. Χρειάζετε να πούμε κάτι παραπάνω εδώ;

Δεν έχετε κάνει σωστή αποτρίχωση. Πρέπει να είναι όλα τέλεια και...αποτριχωμένα εκείνη την ώρα.

Δεν έχει προφυλακτικό. Απαράδεκτο να θέλει να κάνει σεξ κάποιος στο πρώτο ραντεβού και να μην έχει πάρει τα...όπλα του μαζί. Που πάς γυμνός το 2018;

Τον ψήνετε χοντρά όταν δεν κάνετε σεξ μαζί του στο πρώτο ραντεβού αλλά και στα δύο -τρία επόμενα. Παλιομοδίτικο ίσως ακούγεται αλλά ισχύει.

Εχετε πιεί/ φάει πολύ και δεν αισθάνεστε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να σας δεί με την λεκάνη της τουαλέτας αγκαλιά να κάνετε εμετό.

Νιώθετε οτι δεν είναι και τόσο προικισμένος. Λίγο η εμπειρία σας, λίγο το χέρι σας που γλίστρησε πιο χαμηλά την ώρα που ανταλλάσατε τα πρώτα φιλιά, υποψιάζεστε οτι ο τύπος δεν...

Το σκέφτεστε περισσότερο από όσο το αισθάνεστε οπότε μην το κάνετε.

Είναι υπέροχο να σε διεκδικεί κάποιος και να ονειρεύεται να κάνει σέξ μαζί σου.