fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως θα καταλάβετε οτι ο φίλος σας παίζει σε διπλό ταμπλό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και σε...τριπλό σε κάποιες περιπτώσεις.

Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας οι άντρες να δείχνουν πιο άνετοι, και να διατηρούν ταυτόχρονα δύο σχέσεις. Λίγο το διαδίκτυο, λίγο η διαθεσιμότητα των γυναικών τα αρσενικά ζούν μεγάλες στιγμές. Το φοβερό είναι οτι υπάρχουν γυναίκες που κατηγορούν τον εαυτό τους για την κακή συμπεριφορά του συντρόφου τους δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο το διπλό ταμπλό.

Πως θα διαπιστώσετε οτι παίζει σε διπλό ταμπλό.

Παρατηρήστε τον. Δώστε προσοχή στις αντιδράσεις του την ώρα που χτυπάει το τηλέφωνο ή όταν ψάχνει να βρει μια καλή δικαιολογία για να σας εξηγήσει γιατί άργησε. Η αμηχανία του δεν είναι δύσκολο να τον προδώσει!

Κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό τους κωδικούς σε υπολογιστές, τηλέφωνα και tablets και φροντίζουν να είναι μόνοι στον χώρο όταν χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία τρανταχτή δικαιολογία που χρησιμοποιούν συνήθως οι άντρες όταν το παίζουν σε διπλό ταμπλό είναι η εργασία τους αφού δεν μπορούμε να αντιδράσουμε!

Η ξαφνική απότομη συμπεριφορά του μπορεί να οφείλεται και στο μπέρδεμα που επικρατεί μέσα στο μυαλό του σχετικά με το διπλό ταμπλό το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Οι άντρες όταν το παίζουν σε διπλό ταμπλό μας κάνουν δώρα για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Έτσι οι γυναίκες έχουμε γίνει λίγο καχύποπτες με τα ξαφνικά δώρα και τις αλλαγές και αντί να χαιρόμαστε με την κίνησή τους, μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά.

Η απότομη συμπεριφορά που δεν μπορούν να αποφύγουν είναι πολύ πιο ισχυρό σημάδι από τα δώρα!

Παρακολουθήστε τις αλλαγές στην συμπεριφορά του απέναντί σας και μην τα ρίχνετε όλα σε άγχος.

Τα «περίεργα» τηλεφωνήματα είναι το βασικό χαρακτηριστικό όταν κάποιος το παίζει σε διπλό ταμπλό. Τις περισσότερες φορές μάλιστα συνειδητοποιούμε πως δεν είναι αυτός που πρόσεχε πολύ αλλά εμείς που δεν προσέχαμε καθόλου!

Για το τέλος μια συμβουλή απο τον Jonny Depp ο οποίος είχε πει το εξής γνωμικό : "Αν έχεις ερωτευτεί με τα δύο πρόσωπα την ίδια στιγμή, διάλεξε τον δεύτερο που ήρθε στη ζωή σου γιατί αν πραγματικά ήσουν ερωτευμένη με τον πρώτο, τότε δεν θα υπήρχε και δεύτερος".