fbpx

5 διάσημες οικογένειες φωτογραφίζονται σε Christmas mood

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απο τους Beckams μέχρι τις Hadids!

H Gigi Hadid μαγειρεύει στην κουζίνα η Victoria ψάχνει για μπαταρίες για τα παιδικά παιχνίδια και η Cara ετοιμάζει χριστουγεννιάτικες πίτες. Πως περνάνε οι διάσημες οικογένειες κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών; Απο το φαγητό μέχρι τα δώρα που επιλέγουν, διαβάστε τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για τους Beckhams, τις Hadids, τις Kardashian/Jenners, τους Kravitzs και τις Delevingnes.

Οι Hadids

Στο σπίτι της οικογένειας Hadid, η Gigi και η Bella μπαίνουν στην κουζίνα τα Χριστούγεννα. “ Η αδερφή μου [Gigi] μαγειρεύει ενω εγώ φτιάχνω τα ψητά", λέει η Bella. " Βλέπουμε εκπομπές μαγειρικής και αντιγράφουμε τις συνταγές. Έτσι μάθαμε να μαγειρεύουμε και είμαστε πολύ καλές".

Η οικογένεια είναι προτεραιότητα για τα δύο supermodel. “ Δεν θυμάμαι να έχω φτιάξει ποτέ wish list για τα χριστούγεννα, με νοιάζει μόνο να είμαι μαζί με την οικογένεια μου, να μην δουλεύω για μια εβδομάδα να ξεκουράζομαι, να κάνω ιππασία και να τρώω οτι θέλω."

Οι Kravitzs

Για την Zoë Kravitz τα Χριστούγεννα αποτελούν μια καλή αφορμή για ταξίδι. " Τα Χριστούγεννα είναι η μόνη περίοδος που έχω ελεύθερο χρόνο και φροντίζω πάντα να τον περνάω με τον πατέρα μου στις Bahamas, μέρος καταγωγής του. Δεν είναι πολύ χριστουγεννιάτικος προορισμός γιατί έχει πολύ ζέστη, αλλά είναι ωραία.”

Μαζί με τον Lenny περνούν όλες τις μέρες στην παραλία, φροντίζοντας ο ένας τον άλλον, πίνουν κρασί και τρώνε εκλεκτά φαγητά. Την Πρωτοχρονιά ανάβουν φωτιά και γιορτάζουν την έλευση της νέας χρονιάς.

Οι Delevingnes

" Μας αρέσει πολύ να στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να βάζουμε τα αγγελάκια στην κορυφή. Να ανοίγουμε τα δώρα το πρωινό ανήμερα τα Χριστουγέννα. Αποτελεί παράδοση για εμάς" λέει η Cara Delevingne. Στο σπίτι των Delevingne τα Χριστούγεννα είναι μόνο για φίλους, οικογένεια, φαγητό, γλέντι και φυσικά πολλά δώρα.

Ποιά είναι τα αγαπημένα δώρα της Cara;

"Λατρεύω να κάνω δώρα καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Μου αρέσει πολύ να χαρίζω πράγματα, δεν έχει σημασία πόσο κοστίζουν. Τα ωραιότερα δώρα είναι αυτά που έχουν συναισθηματική αξία. Συνήθως χαρίζω πράγματα πρωτότυπα, λίγο τρελά θα έλεγα, που ομως σημαίνουν κάτι για τον άλλον"

Οι Beckams

Για τους Beckhams, οι γιορτές έχουν να κάνουν πάντα με τα παιδιά τους. " Η μέρα των Χριστουγέννων είναι μια καταπληκτκή μέρα με τα παιδιά να ανοίγουν τα δώρα, να υπάρχουν παντού χαρτιά περιτυλίγματος, κορδέλες, ένα χάος στο σπίτι." λέει η Victoria. Οι έντονες προετοιμασίες δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο στην διάσημη σχεδιάστρια καθώς τα 4 παιδιά της είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. " Επειδή ετοιμάζω τα πακέτα με τα δώρα και ψάχνω μόνιμα μπαταρίες για τα παιχνίδια της Harper". Η γιορτινή διάθεση συνεχίζεται και μετά την μέρα των Χριστουγέννων μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

"Λατρεύω την Πρωτοχρονιά πάντα την περνάω με τα παιδιά μου τα οποία ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν. Οταν βρισκόμαστε και οι έξι περνάμε τέλεια".

Οι Jenners/Kardashians

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για την Kendall Jenner όπως εξομολογείται. "Αγαπώ πολύ αυτή την γιορτή. Κάθε χρόνο κάνουμε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι της μητέρας μου. Προσκαλούμε όλους τους φίλους μας και τρώμε και πίνουμε όλη νύχτα ”

Οι προετοιμασίες φυσικά ξεκινούν μέρες πριν ωστόσο για το σουπερμόντελ το γεγονός οτι έχει μια μεγάλη οικογένεια σημαίνει οτι δυσκολεύει λίγο την οργάνωση. “ Οι τέλειες διακοπές θα ήταν να είμαι με τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπώ, να γελάμε και να βλέπουμε χριστουγεννιάτικες ταινίες. Μου αρέσει πολύ να ειμαι στην κουζίνα και να μαγειρεύω. Τα Χριστούγεννα περνάω πολύ χρόνο στην κουζίνα”