fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φτιάξτε την ιδανική ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο χειμώνας ενδείκνυται για cozy ρομαντικές νύχτες

Αυτή η εποχή είναι η ιδανική για ρομαντιικές νύχτες με τον σύντροφο σας. Ο χειμώνας σας προιδεάζει να μείνετε στο σπίτι και να απολαύσετε cozy ζεστά βράδια μπροστά απο το τζάκι ακόμα και στιγμές ερωτικού πάθους! Πως θα διακοσμήσετε το σπίτι με εύκολους και οικονομικούς τρόπους μεταμορφώνοντας το σε ρομαντική φωλίτσα; Τι θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ένα ονειρικό σκηνικό;

Ο κατάλληλος φωτισμός

Ισως το πιο σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο. Αν έχετε τζάκι το ανάβετε και δημιουργείτε ενα μικρό καθιστικό με πουφ, κουβέρτες και ένα δίσκο με ποτά και finger food. Τα αρωματικά κεριά πρέπει να βρίσκονται σε όλο τον χώρο για να δημιουργούν φωτοσκιάσεις. Τώρα που νυχτώνει νωρίς, το σκοτάδι είναι σύμμαχος καθώς μπορείτε να φτιάξετε ερωτική ατμόσφαιρα με κεριά και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού εκτός της κρεβατοκάμαρας.

Στήστε το σκηνικό

Στο σαλόνι, για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο μπουντουάρ. Βάλτε μαλακές μαξιλάρες στο χαλί, πάρτε ένα μαλακό ριχτάρι για τον καναπέ, κάψτε μερικές φλούδες μανταρίνι ή πορτοκάλι με ξύλο κανέλας για όμορφες μυρωδιές κλείστε την τηλεόραση και τον υπολογιστή. Καθίστε στο πάτωμα. Αν η διακόσμηση του σπιτιού έχει και φλοκάτες ή ένα γούνινο χαλάκι ακόμα καλύτερα. Βάλτε lounge μουσική και ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί για να απολαύσετε τις στιγμές. Τις κρύες νύχτες του χειμώνα λίγο αλκοόλ, «ζεσταίνει» το αίμα και την ερωτική σας διάθεση. Μετά από 1-2 ποτηράκια μπράντι ή porto μπροστά στο τζάκι, ακούγοντας απαλή μουσική, όλα αλλάζουν.

Τα αγαπημένα πουφ

Δεν πιάνουν χώρο, είναι σαν μικρά γλυπτά πάνω στο χαλί και επειδή είναι πλεκτά και βαμβακερά δίνει αίσθηση ζεστασιάς. Θυμίζουν λίγο το αγαπημένο μας μεγάλο άνετο ζεστό πουλόβερ που φοράμε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Για θερμότερο αποτέλεσμα προτείνουμε ένα σκούρο χρώμα αλλά αν εσείς θέλετε κάποιο φωτεινό κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιούνται σαν μαξιλάρι πλάτης για κάποιον που θέλει να ξαπλώσει στο χαλί ή σαν σκαμπό.

Οι μάλλινες κουβέρτες

Μπορεί να είναι μάλλινες ή fleece αλλά διαλέξτε σε ένα κλασικό αυστηρό καρώ και σε σκούρες αποχρώσεις. Θα δώσει στον καναπέ σας έναν ζεστό και λουσάτο αέρα αριστοκρατικής αγγλικής λέσχης. Μπορείτε να την έχετε διπλωμένη σαν αξεσουάρ στη ράχη του καναπέ σας, μπορείτε να σκεπαστείτε όταν χαλαρώνετε στην τηλεόραση, όταν διαβάζετε ή όταν κλείνετε τα μάτια σας για έναν σύντομο και ελαφρύ απογευματινό ύπνο.

Ντυθείτε ζεστά αλλά σέξι

Προτιμήστε αντί για τις χοντρές μάλλινες κάλτσες ένα ζευγάρι μάλλινες μεν, σούπερ σέξι, ωστόσο, κάλτσες μέχρι το γόνατο. Αντικαταστήστε τις παντόφλες με τα λαγουδάκια με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες – παντόφλες και τα σλιπάκια με τη Μαφάλντα, άσ’ τα για λίγο στο συρτάρι. Ένα σέξι body (με μακρύ ζεστό μανίκι) σε μαύρο χρώμα, ένα χαμηλόμεσο βελουτέ παντελόνι και ένα σετ «σπιτικών» εσωρούχων με μια κάπως πιο ερωτική πινελιά και δεν θα σας αφήσουν να κρυώνετε και δεν θα τον απογοητεύσουν τον σύντροφο σας