fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήπως χάνεις τον καιρό σου μαζί του;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτά είναι τα σημάδια που μαρτυρούν οτι ήρθε η ώρα να φύγεις

Μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά είναι ένα πρόβλημα για κάθε γυναίκα. Και δεν μιλάμε απαραίτητα οτι πρέπει να οδηγήσει σε γάμο και παιδιά αλλά για μια ουσιαστική σχέση που να σας γεμίζει. Για μια σχέση που σας κάνει χαρούμενες, σας δίνει ενέργεια και κίνητρο για να δημιουργήσετε, να εξελιχθείτε, να ζήσετε ευτυχισμένες. Αν τίποτα απο τα προηγούμενα δεν σας συμβαίνει τότε κάτι πάει λάθος με τον σύντροφο που έχετε επιλέξει. Διαβάστε τα σημάδια που δείχνουν οτι η σχέση σας δεν τραβάει.

Ελλειψη εμπιστοσύνης

Αν δεν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας, τότε ήρθε η ώρα να φύγετε όσο είναι νωρίς. Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι το σημάδι που σας φωνάζει να βάλετε τέλος στη σχέση σας.

Το κοινό μέλλον σας δείχνει αβέβαιο.

Αν δεν φαντάζεστε, σκέφτεστε, ονειρεύεστε ένα κοινό μέλλον μη τον παιδεύετε άδικα. Να είστε ειλικρινής με εκείνον αλλά και με τον εαυτό σας.

Το σεξ είναι "πεθαμένο"

Θυμιζεται πια κουρασμένα ζευγάρια, δεν υπάρχει κανένα πάθος, καμια όρεξη κανένα σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ σας.

Έχει χαθεί το φλερτ μεταξύ σας

Δεν στέλνει ερωτικά μηνύματα, δεν σας τηλεφωνεί, δεν νοιάζεται να κάνετε μια ρομαντική έξοδο, λέει συνέχεια δικαιολογίες και παίζει ατελείωτα playstation στον καναπέ.

Σιχαίνεται τον γάμο!

Και το λέει συνέχεια. Ισως και εσείς δεν είστε σε φάση να παντρευτείτε...αύριο αλλά το να ακούτε συνέχεια άσχημα σχόλια για τους παντρεμένους απο το στόμα του καταντάει γραφικό.

Δεν τον ζηλεύετε

Αν μαθαίνετε ότι του έστειλε η πρώην του ή βλέπετε ένα ''ύποπτο'' σχόλιο στο facebook και σας περνά απλά αδιάφορο, τότε σιγουρα δεν είναι όλα όπως πρώτα. Προφανώς και δεν σας καίγεται καρφί.

Δεν θέλετε να κοιμάστε μαζί

Νοσταλγείτε συνέχεια το άδειο σας κρεβάτι. Τον κοιτάτε με απάθεια που κοιμάται φαρδύς πλατύς στο κρεβάτι σας και τον σπρώχνετε κατά την διάρκεια της νύχτας.

Τέλος στα σέξι εσώρουχα

Φοράτε πια μεγάλα και άνετα. Δεν σας νοιάζει καθόλου τι θέλει εκείνος να φοράτε μέσα από τα ρούχα σας.. Η πραγματικότητα είναι οτι φοράτε τα εσώρουχα της περιόδου, ακόμα κι όταν δεν έχετε περίοδο.

Φλερτάρετε συνέχεια.

Και το κάνετε χωρίς τύψεις. Με μηνύματα στο facebook, είτε στα μπαρ, το θέμα είναι πως όταν σας την πέφτει κάποιος άντρας ανταποκρίνεστε και μάλιστα όχι και ιδιαίτερα σεμνά. Για να μη σας πω οτι αναλαμβάνετε και δράση πρώτες !