fbpx

Το μεθυσμένο σεξ είναι κακό σεξ!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γιατί έχει σχεδόν πάντα (αστεία) τραγική κατάληξη!

Το σεξ είτε είναι μιας νύχτας είτε...πολλών καλό ειναι να είναι έντονο, παθιασμένο και να το ζείτε με όλες τις αισθήσεις σας. Κοινώς στο σεξ πρέπει να είστε εκεί, ψυχή και σώμα. Να έχετε τον έλεγχο για να μπορείτε να νιώσετε, πώς είναι να τον χάνετε. Να έχετε την εγρήγορση της τρέλας στα μάτια σας και να νιώθετε την ασυγκράτητη ορμή του κορμιού σας στο αίμα. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε πιεί τόσο πολύ που όλα γυρίζουν; Όταν αισθάνεστε κυριολεκτικά "λιώμα" απο το αλκοόλ;

Το μεθυσμένο σεξ είναι κακό σεξ και δεν μιλάμε γι'αυτό που απλά "έχετε κάνει κεφάλι" αλλά για την περίπτωση που έχετε πιεί τον...Βόσπορο! Γιατί μπορεί να υπάρχει η επιθυμία αλλά δεν υπάρχουν δυστυχώς οι αντοχές. Και όταν μιλάμε για αντοχές εννοούμε άλλα επίπεδα ορμητικότητας, δοτικότητας και πάθους. Αν όλα γυρνάνε σαν τρελά γύρω σας και ανά πάσα στιγμή είστε έτοιμοι να βγάλετε όσα ήπιατε, αν το στομάχι σας τη βγάζει, δεν τη βγάζει καθαρή κι εσείς θυμάστε τα μισά απ’ όσα λέτε και κάνετε πού θα είστε την ώρα της υπέρτατης μάχης στο κρεβάτι;

Το μεθύσι δεν σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε απερίσπαστοι στο κορμί του άλλου καθώς ο δυνάμεις θα σας εγκαταλείψουν πολύ σύντομα. Το να παραπατάτε απο το ποτό μόνο καλό σεξ δεν υπόσχεται αφήστε που αφήνει και μια θλιβερή εικόνα στον άλλον.

Τα 4 δυσάρεστα αποτελέσματα στο σεξ απο την υπερκατανάλωση αλκοόλ:

Τα προκαταρκτικά σας ξεκινήσαν από το μαγαζί, όπου πίνατε. Άρα είδαν τα καυτά σας ενσταντανέ οι φίλοι σας, οι φίλοι του και ο ταξιτζής που σας πήγε σπίτι. Μόλις έχετε ένα χαμένο status.

Όταν φτάνετε στο σπίτι του, φιλιέστε με πάθος, όλα πάνε καλά. Ξαπλώνετε, έρχεστε από πάνω του και ξαφνικά θέλετε να κάνετε εμετό και...δυστυχώς κάνετε!

Δυστυχώς οταν είστε "λιώμα" ξεχνάτε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό. Αυτή είναι και η χειρότερη σκέψη κάθε γυναίκας μόλις ξυπνήσει το επόμενο πρωί (ενας πολύ σοβαρός λόγος για να αποφύγετε το μεθυσμένο σεξ).

Η κορύφωση μπορεί να μοιάζει μακρινό όνειρο και για τους δύο όταν είστε κυριολεκτικά "λιώμα". Οι άνδρες τις περισσότερες φορές αν έχουν καταναλώσει πολύ αλκοόλ δεν μπορούν να λειτουργήσουν και για τις γυναίκες είναι ακόμα πιο δύσκολο… Επίσης δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες όταν το κεφάλι σας "γυρίζει".