fbpx

Τι να κάνετε για να κερδίσετε ξανά τον πρώην σας που έχει άλλη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μάθετε πώς να τον πάρετε απο την άλλη με απλές και έξυπνες κινήσεις!

Δυστυχώς χωρίσατε. Είστε σε μια κατάσταση πανικού και απόγνωσης. Κλαίτε χτυπιέστε, περνάτε ώρες ατελείωτες με χιλιάδες ερωτηματικά να γυρίζουν στο κεφάλι σας. Όσο πόνο και να νιώθετε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είστε μόνες.

Υπάρχει ωστόσο κάτι ακόμα χειρότερο. Μετά τον χωρισμό σας, μαθαίνετε πως αυτός έχει ήδη βρει μια άλλη. Εκεί είναι που πραγματικά τα χάνετε τελείως και τρελαίνεστε. ‘Πως μπόρεσε να προχωρήσει τόσο γρήγορα; Δεν τον νοιάζει καθόλου;’ Εκεί λοιπόν αποφασίζετε οτι τον θέλετε πίσω.

Μην χάνετε την ψυχραμία σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις καθώς με τις παρακάτω συμβουλές όχι μόνο θα τον κερδίσετε πάλι αλλά θα τον κάνετε να θέλει ο ίδιος να επιστρέψει σε εσάς!

Τα τρία βασικά tips για να τον κάνετε να επιστρέψει.

Μην στέλνετε μηνύματα: Δεν έχει κανένα νόημα να τον βομβαρδίζετε με μηνύματα και να τον πιέζετε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να φανείτε απελπισμένες. Και πίστεψτε μας, αυτό είναι το τελευταίο που θέλετε να φανείτε στα μάτια του.

Βελτιώστε την εμφάνιση σας: Φροντίστε λοιπόν να βελτιώσετε όχι μόνο την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και να δουλέψετε μέσα σας. Ένα ανανεωμένο κούρεμα, μια αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας ή οι τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο, μπορούν να κάνουν θαύματα για να είστε πιο εκθαμβωτικές και καλύτερες από ποτέ.

Επικοινωνήστε με μια καλή αφορμή: Φροντίστε όταν επικοινωνήσετε μαζί του, να έχετε κάτι ουσιαστικό και θετικό να μοιραστείτε για εσάς. Το μήνυμα πρέπει να έχει φιλική και θετική διάθεση, πρέπει να φαίνεται πως έχετε ξεπεράσει εντελώς αυτόν τον χωρισμό και να είναι casual και με χιούμορ.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε μετά την περίοδο της μη επαφής μαζί του, είναι να του περάσετε διακριτικά το μήνυμα, πως υπάρχουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σας και να δει την καινούργια ανανεωμένη εμφάνιση σας. Και κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να αναλογιστείτε είναι αν ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος και αυτός βλέπει ήδη κάποια άλλη, αυτό σημαίνει πως δεν έχει προλάβει να αναπτύξει ουσιαστικά συναισθήματα για εκείνη. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχει ξεπεράσει καθόλου εσας. Απλά είναι άντρας και προσπαθεί να προχωρήσει απευθείας στην επόμενη, για να μην χρειαστεί να διαχειριστεί την πραγματικότητα. Οπότε ψυχραιμία!